Kesäkilpailun säännöt

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä kilpailun viralliset säännöt.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Kilpailun järjestää Renoa Group Oy, Y-tunnus: 2612804-5, Puh. 020 7669 940 (jäljempänä ”Renoa”

KAMPANJA-AIKA

Kilpailuun voi osallistua 16.6.2022 (klo 08:00 Suomen aikaa) – 21.8.2022 (klo 23:59 Suomen aikaa) välisenä aikana.

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun on oikeus osallistua kaikilla Suomessa asuvilla 18 vuotta täyttäneillä luonnollisilla henkilöillä, jotka ovat täyttäneet kilpailulomakkeen ja vastanneet vaadittaviin kysymyksiin koskien saman henkilön omistamaa yhtä (1) vuonna 1992 tai aikaisemmin rakennettua pientaloa (omakotitalo, paritalo tai vapaa-ajan asunto) Manner-Suomessa.
Asunto-osakeyhtiöt eivät voi osallistua kilpailuun.

Renoan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Osallistua eivät voi myöskään muut sellaiset henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä kilpailun järjestelyjen kanssa.

OSALLISTUMINEN

Ollakseen mukana kesäkisassa ja tuotepalkinnon arvonnassa osallistujan tulee täyttää kampanjan lomake renoa.fi sivustolla. Lisäksi Renoan edustaja on käynyt kartoittamassa osallistujan omistaman vuonna 1992 tai aikaisemmin rakennetun pientalon käyttövesi-, lämpöverkko-, viemäri- tai sähköjärjestelmän kunnon. Kartoitus on asiakkaallemme aina maksuton.

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään elokuussa sopiaksemme kartoituskäynnin.

PALKINTO

Kilpailun palkintona on yksi (1) seuraavista kesäisistä tuotteista, jonka arvo on maksimissaan kuusisataa (600) euroa.

  • Kaasugrilli – Mustang Connoisseur 4+1
  • Sähköpotkulauta – Xiaomi Mi Electric Scooter PRO 2 global
  • Poreallas – Bestway Lay-Z-Spa St. Moritz AirJet
  • SUP-lauta – Ulappa Fusion Windsup Tuuli 11 lautasetti
  • Robottiruohonleikkuri – Lawn Expert W2 500 Wi-Fi

Palkintoa ei voi muuttaa käteiseksi rahaksi eikä sitä voi käyttää muihin tuotteisiin kuin yllä mainittuihin. Mikäli palkinnon saatavuudessa on ongelmia, vaihdetaan tuote toiseen vastaavaan, maksimissaan arvoltaan kuudensadan (600) euron tuotteeseen.

Järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta.

Kampanja ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, tukema tai sponsoroima eikä se liity Facebookiin tai Instagramiin. Kaikki osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikista Kampanjaan liittyvistä vastuista. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön.

KILPAILUN VOITTAJAN VALINTA JA ILMOITUS VOITTAJALLE

Voittaja valitaan 26.8.2022 klo 16.00 mennessä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti niiden yhteystietojen perusteella, jotka hän on osallistumislomakkeella antanut.

Palkinto toimitetaan postitse mahdollisimman pian voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Renoa vastaa palkinnon toimituskuluista. Renoa ei ole vastuussa paketin toimituksen viivästymisestä tai tuotteen saatavuuteen liittyvistä haasteista.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun voittajalle on ensimmäisen kerran toimitettu tieto voitosta, on Renoalla oikeus valita uusi voittaja osallistumisedellytykset täyttävien kesken, ja ensimmäisen voittajan oikeus palkintoon raukeaa, kun uusi voittaja on valittu.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Osallistujien henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lisää henkilötietojen käsittelystä voi lukea Renoan tietosuojaselosteesta.

VASTUUNRAJOITUS

Renoa ei ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat tai joiden väitetään johtuvan kilpailuun osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Renoa ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista vahingoista. Renoa ei vastaa mistään menetyksistä, jotka johtuvat virheellisistä tai virheellisesti tai vajavaisin tiedoin jätetyistä osallistumisista, ja osallistumalla kilpailuun osallistuja vakuuttaa, että kaikki osallistumisen yhteydessä annetut tiedot ovat oikeita, ajantasaisia ja täydellisiä. Osallistujan yksinomaisella vastuulla on varmistaa, että osallistujan antamat tiedot ovat täsmällisiä. Renoa ei vastaa mistään tällaisiin tietoihin tulleista muutoksista, joista ei ole ilmoitettu kirjallisesti Renoalle näissä Kampanjan virallisissa säännöissä mainittujen aikarajojen puitteissa. Joka tapauksessa Renoan kokonaisvastuu mistä tahansa vahingoista tai menetyksistä liittyen tähän kilpailuun on rajattu maksimissaan palkinnon arvoon (600 €).

MUUT EHDOT

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta osallistujille.