‹ Kaikki työpaikat

Myyjä, putkiremontit

Jyväskylä, Keski-Suomi

Viimeinen hakupäivä: 30.09.2021

Tehtävän kuvaus 

Oletko kunnianhimoinen ja positiivisten lasien läpi maailmaa tarkkaileva? Haluaisitko työskennellä talotekniikan myyjänä mukavien työkavereiden sekä asiakkaiden kanssa ja tienata hyvin? Meillä on töitä tarjolla! 

Etsimme myyjää vakituiseen työsuhteeseen Renoalle. Suomen johtavan talotekniikan palveluita tarjoavan organisaation myyjänä autat suomalaiskoteja putkiremonteissa ja varmistat näin, että kiinteistöjen elämä jatkuu vielä pitkään. Tämä jos mikä on merkityksellistä työtä. 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta talotekniikasta tai myyntityöstä, sillä työ opettaa tekijäänsä – ja me perehdytämme sinut huolella. Sovit poppooseemme hyvin, jos olet kiinnostunut myyntityöstä ja suhtaudut työntekoon tosissasi, mutta et unohda huumorin olemassaoloa. Jos olet lisäksi kunnianhimoinen ja haluat kehittyä ammatillisesti, tämä työ huutaa nimeäsi. 

Millaista työtä pääsen tekemään? 

Vietät suurimman osan työpäivistäsi asiakkaidemme luona. Siksi on tärkeää, että viihdyt ihmisten seurassa ja pystyt mukautumaan erilaisiin tilanteisiin. Hankit itse osan asiakaskäynneistäsi, mutta saat kalenteriisi tapaamisia myös osaavien asiakashankkijoidemme toimesta. 

Mainittakoon, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä meihin ja tuotteisiimme, sillä parannamme heidän kotiensa elinkaarta, turvallisuutta ja asumisviihtyvyyttä. Saat meiltä läpikotaisen koulutuksen tuotteisiimme ja myyntityöhön. Et jää missään tilanteessa yksin, sillä esihenkilö ja muut ympärilläsi olevat tiimiläiset tukevat sinua aina. 

Työsi on liikkuvaa sorttia, joten saat istua auton ratissa. Jos sinulla ei ole käytössäsi omaa autoa, se ei ole ongelma – tarjoamme tarvittaessa työauton käyttöösi. Myyntityötä helpottavat entisestään hyvät työskentelyvälineet ja toimivat järjestelmät. 

Millaiseen tiimiin pääsen? 

Huippuun! Työyhteisömme on todella tiivis ja kannustava, siksi meillä viihdytään mainiosti. Meillä kukaan ei istu norsunluutornissa, vaan jokaisen työpanos on yhtä tärkeä. Tämä näkyy suoraan myös työtyytyväisyyskyselymme hyvänä tuloksena. 

Normaalitilanteessa järjestämme monenlaisia tapahtumia, kuten jääkiekko-, salibandy-, golf- ja frisbeegolf-turnauksia. Jokaisella tiimillä on myös omia virkistäytymishetkiä. 

Vaikka moni nostaa juuri työyhteisön korkealle, useat työntekijät ovat antaneet palautetta myös siitä, että he nauttivat saadessaan myydä laadukkaita tuotteita, joiden avulla kiinteistöjen tulevaisuus turvataan. 

Miksi minun kannattaa tulla teille? 

Mukavien työkavereiden, modernien työvälineiden ja muiden edellä mainittujen etujen lisäksi tarjoamme sinulle hyvän työterveyshuollon ja  joustavat työajat. 

Voit vaikuttaa omalla aktiivisuudellasi siihen, kuinka paljon tienaat. Myyjiemme keskimääräiset kuukausiansiot huitelevat 3 500–5 000 eurossa. 

Eikä tässä vielä kaikki. Tässä työssä kehityt päivä päivältä enemmän ja saat arvokasta myyntikokemusta. Kun hallitset suoramyynnin, pärjäät kaikissa myyntitehtävissä. 

Mitä odotatte minulta? 

Kuten mainitsimme jo aiemmin, sovit meille hyvin, jos olet kiinnostunut myyntityöstä, viihdyt ihmisten parissa, olet sinnikäs ja sinulla on sopivan rento ote työntekoon. Palvelualttius korostuu tässä työssä, sillä meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat aina yksilöllistä palvelua. 

Jos sinulla on kokemusta talotekniikasta tai myyntityöstä, olemme totta kai innoissamme. Jos kokemusta ei vielä ole, se ei haittaa mitään. Meille tärkeintä on, että laitat persoonasi peliin ja olet nälkäinen oppimaan uutta. 

Jätä hakemuksesi nyt!

Hae paikkaa

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Max. tiedoston koko: 1 MB.
Suostumus(Pakollinen)