‹ Kaikki artikkelit

Öljylämmityksen vaihto ilma-vesilämpöpumppuun

CTC ilma-vesilämpöpumppu omakotitalon lämmitysremontti

Öljyllä toimivia lämmitystapoja pyritään Suomessa vähentämään merkittävästi ja siksi ilma-vesilämpöpumppuja asennetaan omakotitaloihin jatkuvasti kasvavassa määrin. Muutoksen taustalla on pyrkimys hiilineutraaliuteen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen, joten myös muita fossiilisia polttoaineita tullaan vähentämään lähivuosien aikana. Öljylämmityksen vaihto ilma-vesilämpöpumppuun mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityskuluissa ja lämmönlähteen vaihtamisesta aiheutuviin kuluihin on saatavilla tukea esimerkiksi Ely-avustuksena, ARAn energia-avustuksena tai kotitalousvähennyksenä. Tukimuodoissa on eroja ja kannattaakin selvittää juuri sinulle sopiva vaihtoehto energiaremonttiin.

Kun palvelu on asiantuntevaa, ei öljylämmityksen vaihto aiheuta vaivaa

Suuri määrä suomalaisia pientalon omistajia tarvitsee pian korvaavan lämmitysmuodon kotiinsa. Siinä tarpeessa me Renoalla autamme. Meidän avullamme öljylämmityksen vaihto ilma-vesilämpöpumppuun hoituu vaivattomasti ja omakotitalosi lämmitystarve ratkaistaan kestävällä sekä kustannuksia säästävällä tavalla vuosikymmeniksi eteenpäin.

Asennamme öljylämmityksen korvaajaksi korkealla hyötysuhteella toimivia ja pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltuja CTC ilma-vesilämpöpumppuja. CTC ilma-vesilämpöpumppu on kasvattanut voimakkaasti suosiotaan toimintavarmuutensa ja kustannustehokkuutensa ansiosta sekä Suomessa että muualla Euroopassa. Lämmitysratkaisuihin erikoistuneet edustajamme opastavat valitsemaan kotisi lämmitystarpeelle oikein mitoitetut laitteet, jotka toimivat jatkossa kotisi päälämmönlähteenä.

Koko kodin lämmitysketju kuntoon

Mikäli kotisi on rakennettu ennen 1980-lukua ja vesikiertoinen lämmityslaitteisto on palvellut yli teknisen käyttöikänsä, suosittelemme ilma-vesilämpöpumpun asennuksen yhteydessä myös lämpöverkkoputkien sekä pattereiden uudistusta. Näin saat halutessasi yhdellä kertaa koko kotisi lämmitysketjun kuntoon.

Lämmitysremontteihin erikoistuneiden asentajiemme osaavissa käsissä kotisi lämmitysjärjestelmä on käyttövalmis alle viikossa. Mikäli valitset ainoastaan ilma-vesilämpöpumpun asennuksen, se hoituu noin kahdessa päivässä.

Hyödynnä ilmasta saatava ilmainen lämmitysenergia

Mitä nopeammin korvaat öljylämmityksen, sitä aikaisemmin pääset nauttimaan ilma-vesilämpöpumpun mahdollistamista säästöistä. Ulkoilmasta saatavan lämmitysenergian ansiosta sinun ei tarvitse miettiä nousevaa öljyn litrahintaa tai sen kulutusta. Miksi maksaisitkaan enää lämmityslaitteen käyttöenergiasta, kun voit saada sitä ulkoilmasta, säästäen jopa 50 % vuotuisissa lämmityskuluissa.

Valtionavustusta öljylämmityksen vaihtoon

Hallitus tukee pientalon omistajia muutoksen kynnyksellä tarjoamalla omakotitalon öljylämmityksen vaihtoon rahallista avustusta. ELY-keskuksen avustus on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka omistavat ympärivuotisessa asuinkäytössä olevan pientalon.

ELY-keskuksen avustusta on mahdollista saada 4 000 €, kun vaihdat omakotitalon öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun. Määrärahat ovat rajalliset ja avustusta haetaan sekä sen saamisesta päättää Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Ota meihin yhteyttä

Löydetään yhdessä järkevä lämmitysratkaisu juuri sinun kotiisi – kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille, joka ei velvoita sinua mihinkään. Kartoituskäynnillä selvitämme kotisi lämmitystarpeen, autamme valitsemaan sopivat laitteet ja saat tarjouksen kiinteällä hinnalla, ilman yllättäviä lisäkuluja.

Varaa maksuton kartoitus