Palautearvonnan säännöt

palauteArvonnan säännöt

Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä arvonnan viralliset säännöt.

Arvonnan järjestäjä
Arvonnan järjestää Renoa Group Oy, y-tunnus: 2612804-5, Puh. 020 7669 940 (jäljempänä ”Renoa”)

Kampanja-aika
Kampanjaan voi osallistua 1.1.2023 (klo 00:01 Suomen aikaa) – 31.5.2023 (klo 23:59 Suomen aikaa) välisenä aikana.

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan on oikeus osallistua kaikilla Suomessa asuvilla 18 vuotta täyttäneillä luonnollisilla henkilöillä.

Renoan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan. Osallistua eivät voi myöskään muut sellaiset henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan järjestelyjen kanssa.

Osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki kampanja-aikana renoa.fi/palautelomake-sivulla palautteen ja yhteystietonsa jättäneet henkilöt.

Vaikka henkilö olisi jättänyt useamman palautteen, vain yksi palaute per henkilö huomioidaan osallistumisena arvontaan.

Palkinto
Osallistujien kesken arvotaan yhden vuorokauden kylpyläloma kahdelle hengelle (arvo 148 euroa). Lahjakortti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, aamiaisen ja kylpylän (Vierumäellä ei kylpylää). Voimassa kaikissa Suomen Holiday Club -hotelleissa (Caribia, Katinkulta, Kuusamo, Saariselkä, Saimaa, Tampere, Vierumäki). Lahjakortilla maksettavia huoneita on rajallinen määrä. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkintoa ei voi muuttaa käteiseksi rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen arpajaisveron maksamisesta.

Arvonnan suorittaminen ja ilmoitus voittajalle
Arvonta suoritetaan 1.6.2023 klo 16.00 mennessä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti niiden yhteystietojen perusteella, jotka hän on palautteessaan antanut.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta yhden (1) kuukauden kuluessa siitä, kun voittajalle on ensimmäisen kerran toimitettu tieto voitosta, on Renoalla oikeus arpoa uusi voittaja osallistumisedellytykset täyttävien kesken, ja ensimmäisen voittajan oikeus arvontavoittoon raukeaa, kun uusi voittaja on arvottu.

Henkilötietojen käyttö
Osallistujien henkilötietoja käytetään arvonnan järjestämiseen ja voittajan kontaktoimiseen.

Lisää henkilötietojen käsittelystä voi lukea Renoan tietosuojaselosteesta: https://renoa.fi/tietosuojaseloste/.

Vastuunrajoitus
Renoa ei ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat tai joiden väitetään johtuvan arvontaan osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Renoa ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista vahingoista. Renoa ei vastaa mistään menetyksistä, jotka johtuvat virheellisistä tai virheellisesti tai vajavaisin tiedoin jätetyistä osallistumisista, ja osallistumalla arvontaan osallistuja vakuuttaa, että kaikki osallistumisen yhteydessä annetut tiedot ovat oikeita, ajantasaisia ja täydellisiä. Osallistujan yksinomaisella vastuulla on varmistaa, että osallistujan antamat tiedot ovat täsmällisiä. Renoa ei vastaa mistään tällaisiin tietoihin tulleista muutoksista, joista ei ole ilmoitettu kirjallisesti Renoalle näissä Kampanjan virallisissa säännöissä mainittujen aikarajojen puitteissa. Joka tapauksessa Renoan kokonaisvastuu mistä tahansa vahingoista tai menetyksistä liittyen tähän arvontaan on rajattu maksimissaan palkinnon arvoon (148 €).

Muut ehdot
Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta osallistujille.