Skip to content

Kunnostamalla koteja rakennat elinvoimaista tulevaisuutta

Ratkaisukeskeistä asiantuntijatyötä LVIS-palveluiden parissa

Nykyään onnistunut ja turvallinen remontti vaatii tekijältään runsaasti tietotaitoa, teknistä osaamista ja asiakkuudenhallintaa, mutta ennen kaikkea rehellisyyttä ja vastuullisuutta asiakaskohtaamisissa. Yli 50 000 remontin ja 15 vuoden kokemuksella pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin ja tarjota asiakkaillemme Suomen parasta asennuspalvelua.

Teemme noin 100 LVIS-remonttia viikossa, joten töitä riittää! Rekrytoimme kasvavaan joukkoomme ja asennustarpeeseen osaavia tekijöitä putki-, viemäri- ja sähkösaneerausten asennuksiin. Tule mukaan rakentamaan kotimielenrauhaa!

Tutustu asentajan työhön Renoalla

Katso videot viemäriasentajan työstä, sähköasentajan työstä tai putkiasentajan työstä alla

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Erinomainen asiakastyytyväisyys, vuoden 2023 asiakastyytyväisyys 9/10
Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti

Palvelut, joille riittää kysyntää

Yli 800 000 pientaloa kunnostusiässä Suomessa
Markkinoiden laadukkaimmat materiaalit, joiden avulla kiinteistöjen tulevaisuus turvataan
Asiakaslähtöinen ja yksilöllinen palvelu

Käytössäsi alan parhaimmat työkalut ja toimitatavat

Saat parhaimmat käytänteet suomalaisten omakotitalojen remontoimiseen
Työkalut, jotka vastaavat tämän päivän parhaita asennuskäytänteitä
Laadukkat tuotteet asentaa
Organisoitu työauto toiminnan optimoimiseksi

Tiimin ja työyhteisön tuki onnistumisellesi

Kattava perehdytys työsuhteen alussa ja jatkuva esihenkilön tuki
Yhteisiä aktiviteetteja, tapahtumia ja tyhy-päiviä
Arvosana työilmapiirille 9/10

Käytössäsi tuntuvat työsuhde-edut

Epassi ja työsuhdepolkupyöräetu
Monipuolisia henkilöstöetuja ja alennuksia
Kattava työterveyshuolto

Usein kysyttyjä kysymyksiä asentajan työstä

Tyypillisesti työpäiväsi sisältää työn suunnittelun lisäksi putki-, viemäri- tai sähköjärjestelmän uusimista sekä kalustamista. Vietät suurimman osan työpäivistäsi asiakkaidemme luona. Siksi on tärkeää, että viihdyt ihmisten seurassa ja pystyt mukautumaan erilaisiin tilanteisiin.

Kohteet ovat kestoltaan noin 2-5 päivää, joten pääset tekemään töitä vaihtuvassa työympäristössä ja tulet näkemään paljon erilaisia koteja, joissa asiakkaamme asuvat.

Saat meiltä läpikotaisen koulutuksen tuotteisiimme, ohjaamme sinut osaksi laadukasta asiakaspalveluprosessiamme ja tarjoamme markkinoiden parhaimmat työkalut toteuttaa omakotitalon remontteja. Et jää missään tilanteessa yksin, sillä esihenkilö ja muut ympärilläsi olevat tiimiläiset tukevat sinua aina. 

Erinomaiseen! Työyhteisömme on todella tiivis ja kannustava, siksi meillä viihdytään mainiosti. Meillä kukaan ei istu norsunluutornissa, vaan jokaisen työpanos on yhtä tärkeä. Tämä näkyy suoraan myös työtyytyväisyyskyselymme hyvänä tuloksena.

Mukavien työkavereiden, modernien työvälineiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvän työterveyshuollon ja  joustavat työajat. Normaalitilanteessa järjestämme myös monenlaisia tapahtumia, kuten jääkiekko-, salibandy-, golf- ja frisbeegolf-turnauksia. Jokaisella tiimillä on myös omia virkistäytymishetkiä.

Vaikka moni nostaa juuri työyhteisön ja työedut korkealle, useat asentajamme ovat antaneet palautetta myös siitä, että alan parhaimmilla työkaluilla asiakkaidemme kiinteistöjen tulevaisuus turvataan entistä sujuvammin. Kädentaitoasi hyödyntäen pääset vaikuttamaan suoraan suomalaiseen asumiseen perustavanlaatuisesti.

Tätä Renoa on mitatusti

50000+

Koteja kunnostettu

Asiakastyytyväisyys 9/10 2023

Mitattu asiakastyytyväisyys

300+

Työkavereita Renoalla

9/10

Arvosana työilmapiirille