Skip to content

Viemärikuvaus näyttää omakotitalosi viemärien kunnon

Haluatko tietää missä kunnossa omakotitalosi viemärit ovat? Varaa täysin maksuton viemärikuvaus ja saa varmuus viemäriputkiston nykytilasta.

Varmuus viemäreistä alle tunnissa

Omakotitalon viemärijärjestelmä on elinvoimaisen kodin sydän mutta viemärin toimintakuntoa on mahdoton arvioida kurkistamatta sen sisään. Siksi viemärikuvaus on vastuullinen tapa selvittää omakotitalosi viemäreiden todellinen kunto ja mahdolliset korjaustarpeet.

Jos tunnet pienintäkään epävarmuutta kotisi viemärijärjestelmän toimintakyvystä, olemme täällä sinua varten. Kartoitamme kotisi viemärit työhön suunnitellun erikoiskameran avulla noin tunnissa! Viemärin kuvaus on täysin maksuton.

Suosittelemme viemärikuvausta jos…

Omakotitalosi on rakennettu ennen vuotta 1980
Epäilet, että kotisi viemäri ei ole ehjä
Viemäristäsi välittyy epämiellyttävää hajua
Viemärit tukkeutuvat helposti
Sinua huolettaa kotisi viemärijärjestelmän nykytila

Mitä etuja viemärikuvaus tuo?

Saat konkreettisen varmuuden kotisi viemärijärjestelmän nykytilasta
Pääset keskustelemaan viemäriasiantuntijan kanssa täysin maksutta
Saat hyödyllistä tietoa kotisi viemärijärjestelmästä
Ennakoimalla pystyt estämään isompien ongelmien kasaantumista

Näin helposti viemärikuvaus toteutetaan

1

Ensin tutustutaan

Ennen kuin sukellamme kotisi viemäriin kameran avulla, kuulemme mielellämme omat havaintosi kotisi viemäreistä ja niiden mahdollisista haasteista.

2

Kurkista kotisi viemäreihin itse

Tutustuttuamme kotisi viemärijärjestelmään, kuvaamme viemärit sopivasta viemäripisteestä. Pääset seuraamaan työntekoa ja katsomaan näytöltä, miltä kotisi viemäreissä todellisuudessa näyttää.

3

Saat yhteenvedon viemäriesi nykytilasta

Noin tunnin mittaisen viemärikuvauksen jälkeen asiantuntijamme antaa arvion kotisi viemärien nykytilasta ja suosituksen mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

3

Viemärikuvauksen jälkeen?

Mikäli ajankohtainen tarve viemärin korjaustarpeille löytyy, kirjaamme sinulle halutessasi selkeän tarjouksen työstä kiinteällä hinnalla.

Usein kysyttyä viemärikuvauksesta

Betoni-, valurauta- ja muoviviemäreille on määritelty hieman toisistaan eroavat käyttöiät. Näissä eri viemäriputkimateriaaleissa on tyypillisiä haasteita, jotka huomioimme kotisi viemärijärjestelmän kuntokartoituksessa. Betonisesta pohjaviemäristä saattaa löytyä pihakasvien juuria, kun taas valurautaviemärin seinämiin on voinut kertyä piikkimäistä ruostekertymää. Muoviviemäreiden heikkoutena sen sijaan on lasittuminen sekä liitoksien vauriot. Näitä viemäriputken kunnon heikkenemiseen viittaavia merkkejä pystymme tutkimaan viemärikameran avulla.

Lähtökohtaisesti ei. Jos kotisi viemärit on kuitenkin erityisen vanhat, niihin on kohdistunut jo teknisen huomattava käyttöiän ylittänyt käyttöaste, voi mikä tahansa viemäriin kohdistuva rasite heikentää putken kestävyyttä. Näissä harvinaisissa tapauksissa viemärien korjaustarve on jo muutenkin erityisen akuutti kodin viemäriputkiston elinkaaren varmistamiseksi. Autamme luonnollisesti näissäkin akuteissa korjaustarpeissa. 

Koska kotisi viemäripisteiden käyttöaste on hyvin erilainen, kuvaamme viemärisi useammasta paikasta, kuten keittiön lavuaarista, suihkun lattiakaivosta tai viemärin tarkastusluukusta. Näin saamme selkeän ja totuudenmukaisen kokonaiskuvan viemärisi kunnosta.

Olemme kartoituskäynnillä vain sinua ja kotiasi varten. Voit kysyä edustajaltamme mitä vain viemärijärjestelmiin liittyen.

Ota meihin yhteyttä

Varaa ilmainen viemärikuvaus jo tänään! Kuvaaminen kestää vain tunnin.