Skip to content

Palvelut rivitaloyhtiöille

Suuri osa suomalaisista rivitaloista on rakennettu 70–80-luvulla ja taloteknisten järjestelmien ikääntyessä yhtiöt tarvitsevat asiantuntevaa kumppania kiinteistön kunnossapitoon. Siinä tarpeessa me autamme – Renoalta palvelut rivitaloyhtiöille luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja aina kiinteällä hinnalla. Toteutamme rivitalojen putki-, viemäri-, lämmitys- ja sähkösaneeraukset mutkattomasti, luoden kotimielenrauhaa myös taloyhtiöasumiseen.

Mutkatonta rivitalon kunnossapitoa

Renoan palvelut rivitaloyhtiöille perustuu koko hankkeen ajankäytön ja kustannuksien järkevöittämiseen. Meiltä saat täysin läpinäkyvää ja mutkatonta palvelua helposti ymmärrettävällä tavalla. Saatamme taloyhtiön remontin alusta loppuun sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Asiantuntevan henkilökuntamme ja 15 vuoden sekä 40 000 pientaloihin toteutetun remontin kokemuksella onnistunut lopputulos on taattu.

Käyttövesiputkiremontti

Putket pinta-asennuksena 30 vuoden takuulla jopa 2-3 päivässä!

Lämpöverkkoremontti

Asukasystävällinen remontti avaimet käteen- periaatteella ja 30 vuoden takuu!

Viemärin sukitus

Varmistat kotisi viemäreiden elinkaaren jatkumisen jopa 50 vuodella!

renoa-sahko

Sähkösaneeraus

Turvaat omakotitalosi nykyajan sähkötarpeita vastaavaksi!

Ilma-vesilämpöpumppu

Säästät kotisi kokonaisenergiakulutusta huomattavasti!

toimintatapamme

Työskentelemme asiakaslähtöisesti aina suunnittelusta toteutukseen asti ja viestimme projektin
eri välivaiheista läpinäkyvästi taloyhtiön asukkaille. Näin etenee rivitaloyhtiön remontti mutkattomasti Renoan tahtiin.

1

Tarpeiden kartoitus

Asiantuntijamme tutustuvat taloyhtiöön ja kartoittavat korjaustarpeet huolellisesti. Sen pohjalta muodostetaan tarjous, joka esitellään infotilaisuudessa.

2

Kiinteä sopimushinta

Tarjouksen pohjalta teemme sopimuksen kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaiken suunnittelusta toteutukseen.

3

Hankkeen valmistelu

Hoidamme kaikki saneerauksen edellyttämät hankevalmistelut taloyhtiön puolesta: suunnitelmat, dokumentit ja rakennuslupaprosessin.

3

Tehokas asennus

Hoidamme asennuksen tehokkaasti ja huomioimme osakkaiden asumismukavuuden. Viestimme läpinäkyvästi kaikissa remontin vaiheissa.

5

Kotimielenrauhaa

Projektin valmistuttua luovutamme taloyhtiölle takuutodistukset ja dokumentit tehdystä työstä. Kunnostettu kiinteistö luo kotimielenrauhaa.

Ota meihin yhteyttä

Oletko taloyhtiöhallituksen jäsen, isännöitsijä tai asukas? Voit ottaa meihin yhteyttä kaikkiin taloyhtiön kunnossapitoon liittyvissä asioissa. Annamme vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja autamme suunnittelemaan kestävää tulevaisuutta kiinteistöllesi.