Skip to content

Ensimmäinen ja tärkein asiakasraja­pintamme

Positiivinen ja tavoitteellinen asenne ratkaisee

Renoan asiakkaita ovat suomalaiset omakotitaloasujat, joiden kotiin tarjoamme ajankohtaisia korjausrakentamisen palveluita, kuten putki-, viemäri- ja sähkösaneerauksia. Työssäsi kartoitat asiakkaamme kiinteistön ajankohtaisia kunnossapitotarpeita ja sovit tapaamisia yrityksemme remonttiedustajien kalenteriin.

Asiakashankkijamme ovat toiminnan henkilöitä, jotka käyvät töihin aina intohimolla ja hymyssä suin. Työskentely asiakashankkijatiimissä on mukavaa ja rentoa, jossa työkaveria tsempataan onnistumaan. Menestyminen työssä ei edellytä myynti- tai asiakasneuvottelukokemusta, vaan positiivinen ja tavoitteellinen asenne ovat sitäkin tärkeämpiä. Perehdytämme sinut perusteellisesti palveluihimme.

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Erinomainen asiakastyytyväisyys, vuoden 2022 asiakastyytyväisyys 8,8/10
Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti

Palvelut, joille riittää kysyntää

Yli 800 000 pientaloa kunnostusiässä Suomessa
Markkinoiden laadukkaimmat materiaalit, joiden avulla kiinteistöjen tulevaisuus turvataan
Asiakaslähtöinen ja yksilöllinen palvelu

Iso vaikutus myyntikäynnin onnistumiseen

Asiakkaidemme kodin kartoitus puhelimitse antaa parhaat edellytyksen myyntikäynnin onnistumiselle
Pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme mielikuvaan meistä

Tiimin ja työyhteisön tuki onnistumisellesi

Kattava perehdytys työsuhteen alussa ja jatkuva esihenkilön tuki
Yhteisiä aktiviteetteja, tapahtumia ja tyhy-päiviä
Arvosana työilmapiirille 9/10

Käytössäsi tuntuvat työsuhde-edut

Epassi ja työsuhdepolkupyöräetu
Monipuolisia henkilöstöetuja ja alennuksia
Kattava työterveyshuolto

Usein kysyttyjä kysymyksiä
asiakashankkijan työstä

Työssäsi kartoitat puhelimitse asiakkaamme kiinteistön ajankohtaisia kunnossapitotarpeita ja sovit tapaamisia yrityksemme remonttiedustajien kalenteriin. Tulet tavoittamaan asiakkaitamme monipuolisissa arjen hetkissä, joten siksi on tärkeää, että tykkäät jutustella ihmisten kanssa ja pystyt mukautumaan erilaisiin yllättäviinkin tilanteisiin. Avain onnistumiseen on asiakkaan mielenkiinnon herättäminen omaa persoonaasi hyödyntäen. 

Saat meiltä läpikotaisen koulutuksen tuotteisiimme ja asiakashankinnan työhön. Et jää missään tilanteessa yksin, sillä esihenkilö ja muut ympärilläsi olevat tiimiläiset tukevat sinua aina.

Erinomaiseen! Työyhteisömme on todella tiivis ja kannustava, siksi meillä viihdytään mainiosti. Meillä kukaan ei istu norsunluutornissa, vaan jokaisen työpanos on yhtä tärkeä. Tämä näkyy suoraan myös työtyytyväisyyskyselymme hyvänä tuloksena.

Mukavien työkavereiden, modernien työvälineiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvän työterveyshuollon ja  joustavat työajat. Normaalitilanteessa järjestämme myös monenlaisia tapahtumia, kuten jääkiekko-, salibandy-, golf- ja frisbeegolf-turnauksia. Jokaisella tiimillä on myös omia virkistäytymishetkiä.

Vaikka moni nostaa juuri työyhteisön korkealle, useat työntekijät ovat antaneet palautetta myös siitä, että he nauttivat saadessaan tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita, joiden avulla kiinteistöjen tulevaisuus turvataan. Pääset vaikuttamaan suoraan suomalaiseen asumiseen perustavanlaatuisesti.

Suomessa palveluidemme piiriin kuuluvia kunnostustarpeessa olevia taloja on yli 800 000. Kysyntää palveluillemme on nyt ja tulevaisuudessa runsaasti ja oma asiakashankintamme varmistaa, että myyjien kalenterit ja puskurit asentajien työmaille ovat tasaiset. Asiakashankinnan työssä voit omalla aktiivisuudellasi vaikuttaa täysin itse omaan ansiotasoosi.

Tätä Renoa on mitatusti

50000+

Koteja kunnostettu

Asiakastyytyväisyys 9/10 2023

Mitattu asiakastyytyväisyys

300+

Työkavereita Renoalla

9/10

Arvosana työilmapiirille