Skip to content

Putkiremontti omakotitaloon

Asutko omakotitalossa, joka on rakennettu 1990-luvun alussa tai sitä aikaisemmin? Kulkevatko kotisi käyttövesi- ja lämpöverkkoputket vielä rakenteiden sisässä? Ovatko putket alkuperäisessä kunnossa, materiaaliltaan kuparia tai muuta metallia? Haluaisitko tietää mitä putkiremontti maksaa sinun kotiisi? Mikäli vastaus johonkin näistä on kyllä, suosittelemme tarkistamaan asiantuntijan kanssa putkien nykytilan. Teemme käyttövesi- ja lämpöverkkojärjestelmän kartoituksen maksutta ja annamme halutessasi 100% kiinteän hinnan työstä.

Renoa-putkiremontti-kayttovesiputkiremontti-lampoverkkoremontti-1024x683

Käyttövesiputkiremontti

Käyttövesiputkiston läpi virtaa puhdasta vettä arjen eri tarpeisiin. Nykyaikaisissa kodin käyttövesijärjestelmissä käytetään kestävää komposiittiputkea. Tässä putkimateriaalissa yhdistyvät muovi- ja metalliputken parhaat piirteet ja siisti ulkopinta sopii pinta-asennukseen.

Veden jakelusta huolehtivat käyttövesijärjestelmään kuuluvat vesikalusteet, kuten hanat ja suihkut. Modernit vesikalusteet nykyaikaistavat kodin ilmeen, eikä vanhoille vuotaville hanoille tyypillistä pisaroiden tiputtelua tarvitse kuunnella.

Renoa-kayttovesiputkiremontti

Lämpöverkkoremontti

Toimiva kodin lämmitysjärjestelmä on meille pohjoisissa olosuhteissa asuville lähes elinehto. Toimiva lämpöverkkojärjestelmä rakentuu omakotitalon lämminvesivaraajasta siisteinä putkilinjoina aina vesikiertoisiin lämpöpattereihin asti. Suosittu valinta lämpöverkkoputkistoksi on kestävä komposiittiputki.

Lämpöverkkoputkisto siirtää lämpimän veden pattereihin, jotka huolehtivat kodin lämmönjakelusta. Pattereista lämpö siirtyy asukkaiden iloksi jokaiseen huoneeseen.

Renoa-lampoverkkoremontti

Hyödynnä maksuton putkiremontin kartoituskäynti

Kodin putkiston tekninen käyttöikä on 25-50 vuotta materiaaleista ja rakennusajankohdasta riippuen. Lattia- ja seinärakenteiden sisässä kulkevan putkiston kunto on suositeltavaa tarkistaa viimeistään silloin, kun sen ikä ylittää 30 vuotta.

Sinä tunnet kotisi, me tunnemme käyttövesi- ja lämpöverkkojärjestelmät. Yhdessä keskustellen löydämme sopivat ratkaisut.
Sinun ei tarvitse jättää asioita arvauksen varaan, me kerromme asiantuntevan arviomme putkistosi nykykunnosta.
Olemme kartoituskäynnillä vain sinua ja kotiasi varten. Kysy meiltä, mikä mieltäsi askarruttaa.
Tarjoamamme putkikartoituspalvelu ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään.
Halutessasi laskemme sinulle 100% kiinteän putkiremontin hinnan.
Maksuton putkiremontin kartoituskäynti

Haluaisitko saada alustavan arvion kotisi putkien nykytilasta?

Testaa itse vain kahdessa minuutissa!

Vastaa vain muutamaan kysymykseen ja saat arviomme kotisi käyttövesi- ja lämpöverkkojärjestelmän nykytilasta sekä mahdollisista kunnostustarpeista.

Miten asiakkaamme arvioivat onnistumistamme

Ota ensiaskeleesi elämäsi helpoimpaan putkiremonttiin

Varaa maksuton kartoitus jo tänään!

Maksuton kartoituksemme kestää vain tunnin ja saat varmuuden kotisi putkiston nykytilasta. Edustajamme vastaa mielellään kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.