Käyttövesiremontti

käyttövesiremontti

Käyttövesiremontti on tärkeä toimenpide osana omakotitalon ja pienkiinteistön huolenpitoa. Uudistetut käyttövesiputket yhdessä modernien vesikalusteiden kanssa kuljettavat raikasta vettä sujuvasti arjen tarpeisiisi.

Miksi käyttövesiremontti?

Renoan käyttövesiremontissa kotisi putkisto uudistetaan kokonaisvaltaisesti käyttäen laadukkaita, hygieenisiä sekä korroosiovapaita komposiittiputkia. Pinta-asennus toteutetaan mahdollisimman huomaamattomasti ja huolellisesti suunnitellun reitin mukaisesti eikä kotisi pintoja tarvitse purkaa.

Laadukkaat materiaalimme, taitavasti toteutettu putkiasennus sekä 30 vuoden järjestelmätakuu tarjoavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden kotisi uudeksi käyttövesijärjestelmäksi. Putkiremontin valmistuttua kotona on jälleen huoletonta asua. Tavoitteenammehan onkin luoda työmme kautta asiakkaillemme kotimielenrauhaa. 

varaa maksuton käyttövesiputkien kartoitus!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen tai soita kysyäksesi lisää. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

tiivis ja toimintavarma käyttövesiputkisto

Käyttövesiputkiston läpi virtaa puhdasta vettä arjen eri tarpeisiin. Nykyaikaisissa kodin käyttövesijärjestelmissä käytetään kestävää komposiittiputkea, jossa yhdistyy muovi- ja metalliputken parhaat piirteet. Metallinen runko antaa putkelle lujuuden ja muovinen sisäpinta tekee putkesta korroosiovapaan sekä hygieenisen. Siisti ulkopinta sopii pinta-asennukseen.

Veden jakelusta huolehtivat käyttövesijärjestelmään kuuluvat vesikalusteet, kuten hanat ja suihkut. Modernit vesikalusteet nykyaikaistavat kodin ilmeen, eikä vanhoille vuotaville hanoille tyypillistä pisaroiden tiputtelua tarvitse kuunnella.

Laadukas putki ei yksin riitä tekemään käyttövesiputkistosta luotettavaa, vaan yhtä tärkeässä roolissa ovat putkiliittimet. Mekaanisesti paikoilleen puristetut, Henco -putkiin suunnitellut putkiliittimet tekevät kodin käyttövesijärjestelmästä varmasti tiiviin.

käyttövesiremontin hyödyt:

  • Uusi putkisto kotiisi 2-3 päivässä
  • Voit asua kotonasi remontin ajan
  • Kotisi pintoja ei tarvitse purkaa
  • 30 vuoden järjestelmätakuu
  • Komposiittiputkisto on hygieeninen, siisti ja turvallinen
  • Taitava pinta-asennus on huomaamaton osa kotia

miksi valita renoa remonttikumppaniksi?

Autamme säilyttämään kodit asumiskelpoisina arvonsa säilyttäen sukupolvelta toiselle ja säästämään luonnonvaroja vähentämällä turhaa uudisrakentamista ja vanhan purkamista.

Tarjoamme enemmän kuin putki-, viemäri-, sähkö- ja lämmitystekniikan kunnossapitoa. Tarjoamme ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen, mutta myös ymmärryksen siitä, että koti on asukkailleen ainutlaatuinen paikka, jota on sen mukaan kohdeltava.

Valitessasi Renoan etuinasi ovat laaja kokemuksemme, työmme laatu, erikoistuminen, avaimet käteen -palvelumme, kiinteä hinta sekä markkinoiden pisimmät takuut.  Teemme työmme mahdollisimman kitkattomasti. Meillä on ammattitaito ja välineet toteuttaa remontit kotiasi kunnioittaen. Haluamme luoda työllämme kotimielenrauhaa.

Toimintatapamme

Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Arvioimme kotisi putkiston kunnon ja remontin tarpeen.
Kartoitus ja tarjouspyyntö on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Maksuton
kartoitus

Kaikki alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä, joka ei sido jatkotoimenpiteisiin.

suunnitelman
esittely

Kartoituksen jälkeen saat suunnitelman remontin toteutuksesta kiinteällä kokonaishinnalla.

käyttövesiputket
kuntoon

Hyväksyttyäsi tarjouksen, toteutamme remontin sovittuna ajankohtana ja etukäteen sovittuun hintaan.

kotimielen-
rauhaa

Saat käyttövesiputkistollesi 30 vuoden järjestelmätakuun, joka tuo kotimielenrauhaa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen.
Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus remontin aikana on meille tärkeää ja on kunnia-asia tarjota
asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen. Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme voidaksemme
kehittää palveluamme aina yhä asiakaslähtöisemmäksi.

Renoa kokemuksia – Omakotitalon putkiremontti Lappeenranta

”Naapurille tehtiin putkiremontti pinta-asennuksella. Kävin katsomassa lopputulosta ja valmis työ oli siistin näköinen. Pohdin pinta-asennuksen olevan sopiva ratkaisu myös minulle”

Lue juttu

usein kysyttyä

Milloin käyttövesiremontti kannattaa tehdä?

Käyttövesiremontti tulee ennen pitkään ajankohtaiseksi jokaisessa kodissa, joten suositeltavaa on toteuttaa se ennakoiden ennen kuin ongelmia ilmenee. Käyttövesiputkien tekninen käyttöikä on materiaalista riippuen noin 40-50 vuotta, jonka jälkeen uudistaminen on tarpeenmukaista.

Saanko remontista kotitalousvähennystä?

Kyllä. Vähennyksen enemmäismäärä vuodessa on 2250€ /henkilö.

Miten pitkään joudun asumaan poissa kotoa remontin aikana?

Suoritamme remontin alusta loppuun kotisi pintoja purkamatta, joten sinun ei tarvitse muuttaa kotoasi pois! Keskimäärin toteuttamamme omakotitalon käyttövesiputkien uudistaminen kestää noin 2-3 päivää.