Skip to content

Remonttikilpailun voitto yllätti iloisesti Hangossa – katso video

Kun ajankohtainen käyttövesiputkien remontti osoittautui Hangossa kilpailuvoiton myötä täysin veloituksettomaksi, oli yllätys melkoinen.

Hangossa asuvat Timo Laaksonen ja Nina Rosqvist osallistuivat Renoan joulukilpailuun, jossa oli mahdollisuus voittaa 10 000 € arvoinen omakotitalon putki-, viemäri- tai sähköremontti. Timo oli päättänyt joka tapauksessa toteuttaa ajankohtaisen käyttövesiremontin ja kun remontti osoittautui voiton myötä täysin maksuttomaksi, oli yllätys melkoinen. Katso video voittotunnelmista ja remontista!

Olin juuri jutellut Joonaksen kanssa siitä, milloin alkaisi mahdollinen remontti ja käytiin läpi, että nyt täytyy edetä budjetin mukaan. Sitten kun kerrottiin, että tämä on voitettu niin ajattelin, että voi hyvää päivää! Eihän tämä voi olla totta, Timo kertoo kokemuksestaan. 

Nina mainitsee, että remonttivoitosta on paljon puhuttu myös kavereiden kanssa, mutta kukaan ei uskonut sen olevan totta.

Mutta totta se on ja tuli kyllä oikeaan kohteeseen, ainakin minun mielestäni, Nina kertoo.

Oikeasti niin hyvä fiilis nyt ja sydämessä asti tuntuu, Timo lisää. 

Timon ja Ninan yksikerroksiseen omakotitaloon toteutettiin kokonaisvaltainen käyttövesiremontti 3 päivässä pinta-asennuksena. Samalla vanhat putket poistettiin näkyviltä osin. Kotimielenrauhaa vuosikymmeniksi eteenpäin tarjoaa 30 vuoden järjestelmätakuu. 

Voittajan arvonta suoritettiin omakotitaloasukkaiden kesken, jotka olivat osallistuneet kilpailuun ja pyytäneet Renoalta tarjouksen putki-, viemäri tai sähköremontista 20.10.2022-6.1.2023 välisenä aikana.

Onko putkiremontti ajankohtainen sinun kodissasi?

Meiltä Renoalta saat kotisi käyttövesiputkiston kartoituksen veloituksetta. Varaa kartoituskäynti jo tänään.

Varaa maksuton putkikartoitus