Skip to content

Erkki voitti kotiinsa sähkösaneerauksen Renoan remonttiarvonnasta – ”Kuin olisi lotossa voittanut!” 

Erkki päätti kokeilla onneaan Renoan remonttiarvonnassa ja voitti kokonaisvaltaisen sähkösaneerauksen kotiinsa.

Pyhännällä asuvat Erkki ja Rauni osallistuivat Renoan remonttiarvontaan, josta oli mahdollisuus voittaa 10 000 € putki-, viemäri- tai sähköremonttiin.  

Erkki ja Rauni ovat Renoan pikäaikaisia asiakkaita, sillä he olivat vuosi sitten ottaneet Renoaan yhteyttä halutessaan uudistaa kotinsa käyttövesiputket ja vesivaraajan sekä viemäriputket sukittamalla. Kun koti on muuten talotekniikan osalta täysin uudistettu sähköjärjestelmää lukuun ottamatta, päätti Erkki kokeilla onneaan Renoan remonttiarvonnassa. Yllätys oli suuri, kun Erkki lunasti sähkösaneerauksesta pyytämällään tarjouksella ilmaisen remontin kotiinsa.  

Tuntuu kuin olisi lotossa voittanut! Tärkeä remontti, kun on alkuperäiset sähköt ja ei ole maadoitustakaan suurimmassa osassa pistorasioita, Erkki kertoo.

Erkin yksikerroksiseen omakotitaloon toteutetaan kokonaisvaltainen sähkösaneeraus lokakuun aikana. Remontissa vaihdetaan vanha sulaketaulu nykyaikaiseen sähkökeskukseen, vaihdetaan sähköjohdotukset ja asennetaan uudet valokatkaisijat, kiinteät valaisimet sekä maadoitetut pistorasiat. Lisäksi järjestelmään tulee vikavirtasuojaus, joka turvaa sekä kotia että sähkön käyttäjää. Nykyaikainen ja turvallinen sähköjärjestelmä tarjoaa Kotimielenrauhaa vuosikymmeniksi eteenpäin. 

Voittajan arvonta suoritettiin omakotitaloasukkaiden kesken, jotka olivat osallistuneet kilpailuun ja pyytäneet Renoalta tarjouksen putki-, viemäri tai sähköremontista 4.3.-24.8.2023 välisenä aikana. 

Onko sähkösaneeraus ajankohtainen sinun kodissasi? 

Renoalta saat kotisi sähköjärjestelmän kartoituksen veloituksetta ja halutessasi tarjouksen saneerauksen toteuttamisesta. Ota yhteyttä, niin varataan kartoitus sinunkin kotiisi.