Sähkösaneeraus

sähkösaneeraus

Kodin sähköistys on näkymätön elementti eikä sen vuoksi usein käy mielessämme. Sähköjärjestelmä kuitenkin vaikuttaa merkittävästi kodin turvallisuuteen ja asumismukavuuteen, jonka vuoksi sen toimintakunnosta huolehtiminen on tärkeää. Sähkösaneeraus uudistaa kotisi sähköjärjestelmän nykyajan tarpeita vastaavaksi.

Miksi
sähkösaneeraus?

Vuosien mittaan niin sähkölaitteissa kuin sähköasennuskäytännöissä on tapahtunut muutoksia ja sähköllä toimivien laitteiden määrä arjessamme on merkittävästi lisääntynyt. Kokonaisvaltaista sähkösaneerausta on syytä harkita, kun talon sähköjärjestelmän ikä ylittää 30 vuotta.

Renoan toteuttamassa sähkösaneerauksessa kodin sähköjärjestelmä uudistetaan kokonaisvaltaisesti sisältäen johdotuksien vaihtamisen, uudet sähkökalusteet ja nykyaikaisen sähkökeskuksen asennuksen. Saneeraus toteutetaan pintoja purkamatta, joten voit asua kotonasi koko remontin ajan. Sähköllä toimivien pattereiden uudistaminen parantaa energiatehokkuutta ja pienentää sähkölaskuja.

Turvallisuuden lisäksi tärkeä osa sähkösaneerausta on järjestelmän modernisointi tämän päivän käyttötottumuksia ja tarpeitasi vastaavaksi. Tähän kuuluu esimerkiksi pistorasioiden määrän lisääminen ja niiden sopiva sijoittelu sekä valaistuksen tehostaminen talon sisällä ja ulkona.

Jos tarvitset kotipihaasi sähköauton latauspisteen, asennamme myös sen samalla, kun toimitamme kotimielenrauhaa.

varaa maksuton sähköjärjestelmän kartoitus!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen tai soita kysyäksesi lisää. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

turvallista asumista pitkälle tulevaisuuteen

Renoan sähkösaneerauksessa toimitamme avaimet käteen -periaatteella täydellisen sähkösaneerauksen jokaisen kodin tarpeisiin vastaten. Vaihdamme kaikki sähköjohdotukset uusiin ja asennamme uudet pistorasiat, valokatkaisijat, kiinteät valaisimet sekä sähkökeskuksen. Uudet sähköjohdotukset asennetaan rakenteiden sisään, joten kotisi pintoja ei tarvitse purkaa.

Uudistettu sähköjärjestelmä vastaa kodin sähkölaitteiden energiatarvetta ja sulakkeiden palamista ei tarvitse enää murehtia. Nykyaikainen sähkökeskus vikavirtasuojineen ja maadoitetut pistorasiat tekevät sähkön käytöstä turvallista sekä kodille että asukkaille.

Tehokas asennuskonseptimme, laadukkaat sähkölaitteet ja ammattitaitoiset sähköalan asentajamme tarjoavat helpon ja huolettoman ratkaisun kotisi sähköjärjestelmän uudistamiseen. Lisäksi saat kotisi uudelle sähköjärjestelmälle 5 vuoden takuun.

sähkösaneerauksen hyödyt:

  • Kodistasi tulee sähköturvallinen
  • Voit asua kotonasi remontin ajan
  • Kotisi pintoja ei tarvitse purkaa
  • Energiatehokkaat patterit säästävät sähköä
  • Nykyaikaiset sähkökalusteet uudistavat kodin ilmeen
  • 5 vuoden takuu sähköjärjestelmälle

sähkösaneerauksella näkyvästi uutta ilmettä kotiin

Sähkösaneerauksen yhteydessä on hyvä mahdollisuus päivittää kodin viihtyvyyttä ja tuoda näkyvästi nykyaikaista ilmettä kotiin. Kömpelöt jatkojohtoviritykset voi unohtaa, sillä saneerauksessa lisätään pistorasioiden määrää ja sijoitetaan niihin paikkoihin, joihin niitä tarvitset.

Uudet kiinteät valaisimet tuovat kirkkaan ja raikkaan valaisun huonetiloihin ja pihapiiriin asennettavat tyylikkäät ulkovalot valaisevat syksyn ja talven hämärän. Sähköauton lataaminen onnistuu kätevästi omassa kotipihassa latauspisteen ansiosta.

Saneerauksen yhteydessä myös sähköpatterit vaihdetaan tarpeen mukaan uusiin. Nykyaikaiset patterit lämpenevät tasaisesti ja ovat helposti säädeltävissä mieltymystesi mukaisesti. Energiatehokkaat kodin lämmittäjät säästävät sähköä ja pattereiden siisti ulkonäkö raikastaa huoneiden ilmettä.

miksi valita renoa remonttikumppaniksi?

Autamme säilyttämään kodit asumiskelpoisina arvonsa säilyttäen sukupolvelta toiselle ja säästämään luonnonvaroja vähentämällä turhaa uudisrakentamista ja vanhan purkamista.

Tarjoamme enemmän kuin putki-, viemäri-, sähkö- ja lämmitystekniikan kunnossapitoa. Tarjoamme ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen, mutta myös ymmärryksen siitä, että koti on asukkailleen ainutlaatuinen paikka, jota on sen mukaan kohdeltava.

Valitessasi Renoan etuinasi ovat laaja kokemuksemme, työmme laatu, erikoistuminen, avaimet käteen -palvelumme, kiinteä hinta sekä markkinoiden pisimmät takuut.  Teemme työmme mahdollisimman kitkattomasti. Meillä on ammattitaito ja välineet toteuttaa remontit kotiasi kunnioittaen. Haluamme luoda työllämme kotimielenrauhaa.

Toimintatapamme

Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Selvitämme kotisi sähkösaneerauksen tarpeen
ja saat ehdotuksen remontin toteutuksesta. Kartoitus ja tarjouspyyntö on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Maksuton
kartoitus

Kaikki alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä, joka ei sido jatkotoimenpiteisiin.

suunnitelman
esittely

Kartoituksen jälkeen saat suunnitelman remontin toteutuksesta kiinteällä kokonaishinnalla.

sähköjen
uudistaminen

Hyväksyttyäsi tarjouksen, toteutamme remontin sovittuna ajankohtana ja etukäteen sovittuun hintaan.

kotimielen-
rauhaa

Uudistettu ja turvallinen sähköjärjestelmä sekä 10 vuoden takuu tuo kotimielenrauhaa asumiseen.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin


Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen.
Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus remontin aikana on meille tärkeää ja on kunnia-asia tarjota
asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen. Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme voidaksemme
kehittää palveluamme aina yhä asiakaslähtöisemmäksi.

Renoa kokemuksia – Omakotitalon sähkösaneeraus Jyväskylässä

”Remontissa asennettiin uudet, maadoitetut sähköjohdot lampuille. Taloon vaihdettiin myös uudet pistorasiat, minkä lisäksi vanhojen loisteputkivalojen tilalle vaihdettiin uusia lamppuja”

Lue juttu

Renoa kokemuksia – Paritalon sähkösaneeraus Turku

”Tosi mukavia sähkäreitä, siis aivan loistavia. Huippusuoritus heiltä, oli tosi kiva tehdä yhteistyötä Renoan sähkömiesten kanssa”

Lue juttu

usein kysyttyä

Milloin sähkösaneeraus kannattaa tehdä?

Sähköjärjestelmä ja siihen kuuluvat laitteistot kuluvat ikääntyessään sekä käytössä, jonka vuoksi järjestelmän uusiminen tulee ennen pitkään ajankohtaiseksi. Remontti on suositeltavaa toteuttaa ennakoiden kodin sähköturvallisuuden säilyttämiseksi. Sähköjärjestelmään kuuluvien laitteistojen tekninen käyttöikä on 20-40 vuotta, jonka jälkeen uudistaminen on tarpeenmukaista.

Saanko remontista kotitalousvähennystä?

Kyllä. Vähennyksen enemmäismäärä vuodessa on 2250€ /henkilö.

Miten pitkään joudun asumaan poissa kotoa remontin aikana?

Suoritamme remontin alusta loppuun kotisi pintoja purkamatta, joten sinun ei tarvitse muuttaa kotoasi pois! Keskimäärin toteuttamamme omakotitalon sähkösaneeraus kestää noin 3-4 päivää.