Skip to content

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Asiakastyytyväisyys ja kokemus remontin onnistumisesta sekä asumismukavuus remontin aikana ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

Renoa tyytyväinen asiakas

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima ja rohkeus uudistua. Olemme kiitollisia asiakkaidemme meille antamasta luottamuksesta kotiensa remontteihin liittyen ja arvoihimme nojaten toimimme tavoitellen parasta mahdollista kokemusta jokaiselle asiakkaallemme.

Seuraamme onnistumistamme mittaamalla asiakastyytyväisyyttä jokaisen myyntikäynnin sekä jokaisen valmistuneen asennuksen jälkeen. Pyydämme asiakkaitamme arvioimaan onnistumistamme asteikolla 0-10. Tulokset käymme säännöllisesti läpi koko henkilöstömme kanssa ja pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme, tavoitteenamme tyytyväinen asiakas.

Vuonna 2023 remonttiasiakkaamme antoivat meille arvosanaksi 9/10.

NPS-lukuna* mitattuna asiakastyytyväisyytemme vuonna 2023 oli 75,8. (745 arviota asennetuista kohteista).

* NPS-luku lasketaan seuraavalla kaavalla: ((Suosittelijoiden määrä – arvostelijoiden määrä) / vastausten määrä) * 100. NPS-luku voi vaihdella -100 ja +100 välillä. Yli 30 NPS:ää pidetään erittäin hyvänä asiakastyytyväisyyden arvona. Rakennusalan keskiarvo vuonna 2021 oli Trustmaryn mukaan 41 (Lähde: Trustmary.com).

Renoa asiakastyytyväisyystunnus 2023 tumma

Sertifiointi varmistaa laadun ja pitkät takuut kotimielenrauhan

Olemme ISO 9001 sertifioitu toimija, joka tarkoittaa, että toimintaamme ohjaa ISO 9001 laadunhallintastandardi. Toimintaa arvioi vuosittain ulkopuolinen, puolueeton toimija ja sertifikaatti on osoitus systemaattisesta ja avoimesta toiminnasta sekä jatkuvasta toiminnan kehittämisestä, ja näin laadukkaasta lopputuloksesta.

Jotta remontti olisi asiakkaillemme mahdollisimman vaivaton, toimitamme kaikki remonttimme avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen, jokaisen kodin yksilöllisyyttä kunnioittaen.  Remontin valmistuttua markkinoiden pisimmät takuut takaavat kotimielenrauhan vuosiksi eteenpäin.

Renoa takuutodistus pitkät takuut

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Ota meihin yhteyttä

Varaa maksuton kartoitus tai kysy lisää palveluistamme. Kartoituskäynnillä selvitämme kotisi putki- viemäri-, lämmitys- tai sähköjärjestelmän nykykunnon ja uudistamistarpeen, josta saat halutessasi tarjouksen kiinteällä hinnalla. Kartoituskäynti on aina maksuton eikä velvoita sinua sopimukseen.