Skip to content

Renoa tuo kotimielenrauhaa suomalaisiin koteihin

Me olemme Renoa! Selkiyttääksemme palvelutarjontaamme yhdistimme kaikki palvelumme saman nimen alle syksyllä 2021. Ennen palvelimme asiakkaitamme remonttitarpeissa nimillä Kotisun, Kotisun Viemäripalvelut, Kotivo ja Renoa Talotekniikka – nyt olemme yksi yhteinen Renoa.

Renoa yritysesittely

Renoa Group on omakotitalojen ja pienkiinteistöjen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti erilaisissa kunnossapitoremonttien tarpeissa. Erikoisosaamistamme ovat putkiremontit, viemäreiden sukitus, sähkösaneeraukset ja ilma-vesilämpöpumput. Työllistämme yli 300 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. 

Olemme kasvaneet suomalaisissa kodeissa jo yli 15 vuoden ja 50 000 remontin ajan. Se on asettanut riman korkealle remontin laatua ja varmuutta arvostavien ihmisten silmissä. Laajan kokemuksemme, erikoisosaamisemme, monipuolisten palveluratkaisuidemme ja laadukkaiden tuotteiden ansiosta pystymme tarjoamaan saman katon alta kokonaisvaltaista taloteknistä osaamista. 

Arvojamme ovat 

  • Rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa
  • Vastuullisuus
  • Yhdessä tekemisen voima
  • Rohkeus uudistua

Panostamalla arvoihimme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen, vaivattomasti ja aidosti hyvällä hinta-laatusuhteella. Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus remontin aikana on meille tärkeää ja on kunnia-asia tarjota asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen

Onnistuneet talotekniikkaremontit saavat alkunsa Renoan omasta jokapäiväisestä toiminnasta. Renoan pääomistajina toimii CapManin hallinnoimat rahastot.

Tunnusluvut

n. 40 MILJ. €

LIIKEVAIHTO

YLI 50 000

REMONTOITUA KOTIA

YLI 300

HENKILÖSTÖN MÄÄRÄ

YLI 15

VUOTTA

ISO 9001-sertifioitu toimija 

ISO 9001 on kansainvälisesti tunnetuin laadunhallintastandardi, jonka saaja on osoittanut parantavansa jatkuvasti toimintaansa sekä asiakastyytyväisyyttä.

ISO-9001