Skip to content

Renoa tuo kotimielenrauhaa suomalaisiin koteihin

Me olemme Renoa! Selkiyttääksemme palvelutarjontaamme yhdistimme kaikki palvelumme saman nimen alle syksyllä 2021. Ennen palvelimme asiakkaitamme remonttitarpeissa nimillä Kotisun, Kotisun Viemäripalvelut, Kotivo ja Renoa Talotekniikka – nyt olemme yksi yhteinen Renoa.

Renoa yritysesittely

Renoa Group on omakotitalojen ja pienkiinteistöjen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti erilaisissa kunnossapitoremonttien tarpeissa. Erikoisosaamistamme ovat putkiremontit, viemäreiden sukitus, sähkösaneeraukset ja ilma-vesilämpöpumput. Työllistämme yli 300 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. 

Olemme kasvaneet suomalaisissa kodeissa jo yli 15 vuoden ja 50 000 remontin ajan. Se on asettanut riman korkealle remontin laatua ja varmuutta arvostavien ihmisten silmissä. Laajan kokemuksemme, erikoisosaamisemme, monipuolisten palveluratkaisuidemme ja laadukkaiden tuotteiden ansiosta pystymme tarjoamaan saman katon alta kokonaisvaltaista taloteknistä osaamista. 

Arvojamme ovat 

 • Rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa
 • Vastuullisuus
 • Yhdessä tekemisen voima
 • Rohkeus uudistua

Panostamalla arvoihimme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen, vaivattomasti ja aidosti hyvällä hinta-laatusuhteella. Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus remontin aikana on meille tärkeää ja on kunnia-asia tarjota asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen

Onnistuneet talotekniikkaremontit saavat alkunsa Renoan omasta jokapäiväisestä toiminnasta. Renoan pääomistajina toimii CapManin hallinnoimat rahastot.

Tunnusluvut

n. 40 MILJ. €

LIIKEVAIHTO

YLI 50 000

REMONTOITUA KOTIA

YLI 300

HENKILÖSTÖN MÄÄRÄ

YLI 15

VUOTTA

Renoalla asiakastyytyväisyys on mitatusti korkealla tasolla

Asiakastyytyväisyys 9/10 vuonna 2023
 • 10/10

  Työ valmistui aikataulussa. Asentaja oli ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen.

  Kajaani, maaliskuu 2024

 • 10/10

  Meillä käynyt asentaja oli MAHTAVA. Erittäin ystävällinen, asiantunteva ja reipas. Työ tapahtui tehokkaasti ja jälki oli siistiä.

  Hyvinkää, helmikuu 2024

 • 10/10

  Kaikki mitä sovittiin tehtiin. Ihailin tehokkuutta ja mielipiteeni kysymistä eri kohteissa.

  Ruovesi, tammikuu 2024

 • 10/10

  Ystävälliset, huomioon ottavat ja erittäin työnsä osaavat miehet.

  Ikaalinen, tammikuu 2024

 • 9/10

  Työ hyvää. Siistiä. Remontin hinta aina tuntuu.

  Tervola, tammikuu 2024

ISO 9001-sertifioitu toimija 

ISO 9001 on kansainvälisesti tunnetuin laadunhallintastandardi, jonka saaja on osoittanut parantavansa jatkuvasti toimintaansa sekä asiakastyytyväisyyttä.

ISO-9001