Viemärin sukitus

Viemärin sukitus

Viemäreiden kunnostaminen on tärkeä osa omakotitalon ja pienkiinteistön huolenpitoa. Viemärin sukitus uudistaa kotisi vanhat viemärit kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Uudistettu viemäriputkisto kuljettaa veden turvallisesti pois ja kodissa on huoletonta asua.

Miksi valita
sukitus?

Renoa toteuttaa viemäriremontit laadukkaasti sukittamalla. Sukitusmenetelmä on yhä suositumpi tapa toteuttaa viemäriremontti nopeuden, helppouden sekä kustannustehokkuuden vuoksi. Viemärin sukitus on putken sisäpuolinen saneerausmenetelmä, jonka ansiosta kotisi pintoja ei tarvitse purkaa. Saat täysin uuden viemärin ja voit asua kotonasi koko remontin ajan.

Viemäriremontti suositellaan toteutettavaksi ennakoiden, ennen kuin viemärijärjestelmä on ylittänyt laskennallisen käyttöikänsä. Näin työskentely on entistä sujuvampaa ja alkuperäinen viemäri pystytään uudistamaan täysin sukittamalla ja pintoja purkamatta. Betoni-, valurauta- ja muoviviemäreille on määritelty hieman toisistaan eroavat käyttöiät. Betoniviemärin tekninen käyttöikä on keskimäärin 25 vuotta, valurautaviemärin 50 vuotta ja muoviviemärin 40 vuotta.

Sukittamalla viemäri saa lisää käyttöikää 50 vuotta ja saat uudelle putkistollesi 20 vuoden materiaalitakuun – sitä me kutsumme kotimielenrauhaksi.

varaa maksuton viemärin kartoitus!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen ja pyydä tarjous tai soita kysyäksesi lisää. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

Uusi ja saumaton viemäri vanhan putken sisään

Sukittaessa viemäriputken sisään asennetaan paineilman avulla epoksilla käsitelty huopasukka, joka kiinnittyy olemassa olevan viemäriputken seinämiin ja muodostaa täysin uuden ja itsekantavan putkirakenteen. Viemärin sukitus tekee viemäriputkesta saumattoman ja kestävän sekä paikkaa myös pienet reiät ja halkeamat. Menetelmä sopii kaikille viemärimateriaaleille.

Sukitetun putken sisäpinta on sileä ja liukas, joka ehkäisee tukoksien syntymistä ja lian kiinnittymistä putken seinämiin. Lisäksi sukitettu viemäri kestää hyvin jätevedessä olevia suoloja, värähtelyä ja tärinää sekä on erittäin lämmönkestävä.

Viemärin sukitus tuo huoletonta asumista vuosikymmeniksi eteenpäin, sillä sukitetun putken käyttöikä on yli 50 vuotta. Halutessasi vaihdamme sukituksen yhteydessä vanhat vesikalusteet uusiin. Nykyaikaiset wc-istuimet, hanat ja suihkut tuovat näkyvästi uutta ilmettä kotiisi sekä säästävät vettä.

sukituksen hyödyt:

  • Uusi viemäri kotiisi 3-5 päivässä
  • Voit asua kotonasi remontin ajan
  • Kotisi pintoja ei tarvitse purkaa
  • Kustannustehokas ratkaisu
  • 50 vuotta käyttöikää viemärille
  • 20 vuoden materiaalitakuu

miksi valita renoa remonttikumppaniksi?

Autamme säilyttämään kodit asumiskelpoisina arvonsa säilyttäen sukupolvelta toiselle ja säästämään luonnonvaroja vähentämällä turhaa uudisrakentamista ja vanhan purkamista.

Tarjoamme enemmän kuin putki-, viemäri-, sähkö- ja lämmitystekniikan kunnossapitoa. Tarjoamme ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen, mutta myös ymmärryksen siitä, että koti on asukkailleen ainutlaatuinen paikka, jota on sen mukaan kohdeltava.

Valitessasi Renoan etuinasi ovat laaja kokemuksemme, työmme laatu, erikoistuminen, avaimet käteen -palvelumme, kiinteä hinta sekä markkinoiden pisimmät takuut.  Teemme työmme mahdollisimman kitkattomasti. Meillä on ammattitaito ja välineet toteuttaa remontit kotiasi kunnioittaen. Haluamme luoda työllämme kotimielenrauhaa.

Toimintatapamme

Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Kuvaamme viemärisi kunnon ja arvioimme sukituksen tarpeen.
Kartoitus ja tarjouspyyntö on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Maksuton
kartoitus

Kaikki alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä, joka ei sido jatkotoimenpiteisiin.

suunnitelman
esittely

Kartoituksen jälkeen saat suunnitelman remontin toteutuksesta kiinteällä kokonaishinnalla.

uusi viemäri sukittamalla

Hyväksyttyäsi tarjouksen, toteutamme remontin sovittuna ajankohtana ja etukäteen sovittuun hintaan.

kotimielen-
rauhaa

Annamme uudistetuille viemäreille 20 vuoden materiaalitakuun ja saat kotimielenrauhaa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen.
Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus remontin aikana on meille tärkeää ja on kunnia-asia tarjota
asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen. Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme voidaksemme
kehittää palveluamme aina yhä asiakaslähtöisemmäksi.

Renoa kokemuksia – Omakotitalon viemärin sukitus Kankaanpää

”Olen hyvin monelle tuttavalle kertonut, mitä meillä tehtiin ja kuinka vaivatonta ja fiksua se oli. Ei tästä ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa.”

Lue juttu

Usein kysyttyä

Milloin viemäriremontti kannattaa tehdä?

Viemäriremontti tulee ennen pitkään ajankohtaiseksi jokaisessa kodissa, joten suositeltavaa on toteuttaa se ennakoiden ennen kuin ongelmia ilmenee. Viemäriputkien tekninen käyttöikä on materiaalista riippuen noin 30-50 vuotta, jonka jälkeen uudistaminen on tarpeenmukaista.

Saanko remontista kotitalousvähennystä?

Kyllä. Vähennyksen enemmäismäärä vuodessa on 2250€ /henkilö.

Miten pitkään joudun asumaan poissa kotoa remontin aikana?

Suoritamme remontin alusta loppuun kotisi pintoja purkamatta, joten sinun ei tarvitse muuttaa kotoasi pois! Keskimäärin toteuttamamme omakotitalon viemärin sukitus kestää noin 3-5 päivää.