Putkiremontti

putkiremontti

Käyttövesi- ja lämpöverkkoputket ovat tärkeä osa omakotitalon ja pienkiinteistön talotekniikkaa. Ajoissa toteutettu putkiremontti tuo varmuuden kodin kunnosta ja kotimielenrauhaa asumiseen.

Miksi
putkiremontti?

Kodin putkiston tekninen käyttöikä on 25-50 vuotta muun muassa materiaaleista ja rakennusajankohdasta riippuen. Lattia- ja seinärakenteiden sisässä kulkevan putkiston kunto on suositeltavaa tarkistaa viimeistään silloin, kun sen ikä ylittää 30 vuotta.

Renoan putkiremontissa kodin käyttövesi- ja lämpöverkkoputkisto uudistetaan kokonaisvaltaisesti käyttäen laadukkaita, kestäviä ja korroosiovapaita komposiittiputkia. Pinta-asennus toteutetaan mahdollisimman huomaamattomasti ja huolellisesti suunnitellun reitin mukaisesti eikä kotisi pintoja tarvitse purkaa.

Laadukkaat materiaalimme, taitavasti toteutettu putkiasennus sekä 30 vuoden järjestelmätakuu tarjoavat huoletonta asumista pitkälle tulevaisuuteen. Uudistettu käyttövesiputkisto kuljettaa turvallisesti vettä arjen askareisiin ja nykyaikainen lämpöverkkojärjestelmä huolehtii luotettavasta kodin lämmityksestä kaikkina vuodenaikoina.

varaa maksuton putkien kartoitus!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen tai soita kysyäksesi lisää. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

Renoa käyttövesiremontti

Käyttövesiputkiston läpi virtaa puhdasta vettä arjen eri tarpeisiin. Nykyaikaisissa kodin käyttövesijärjestelmissä käytetään kestävää komposiittiputkea. Tässä putkimateriaalissa yhdistyvät muovi- ja metalliputken parhaat piirteet ja siisti ulkopinta sopii pinta-asennukseen.

Veden jakelusta huolehtivat käyttövesijärjestelmään kuuluvat vesikalusteet, kuten hanat ja suihkut. Modernit vesikalusteet nykyaikaistavat kodin ilmeen, eikä vanhoille vuotaville hanoille tyypillistä pisaroiden tiputtelua tarvitse kuunnella.

renoa lämpöverkkoremontti

Toimiva kodin lämmitysjärjestelmä on meille pohjoisissa olosuhteissa asuville lähes elinehto. Toimiva lämpöverkkojärjestelmä rakentuu omakotitalon lämminvesivaraajasta siisteinä putkilinjoina aina vesikiertoisiin lämpöpattereihin asti. Suosittu valinta lämpöverkkoputkistoksi on kestävä komposiittiputki.

Lämpöverkkoputkisto siirtää lämpimän veden pattereihin, jotka huolehtivat kodin lämmönjakelusta. Pattereista lämpö siirtyy asukkaiden iloksi jokaiseen huoneeseen.

miksi valita renoa remonttikumppaniksi?

Autamme säilyttämään kodit asumiskelpoisina arvonsa säilyttäen sukupolvelta toiselle ja säästämään luonnonvaroja vähentämällä turhaa uudisrakentamista ja vanhan purkamista.

Tarjoamme enemmän kuin putki-, viemäri-, sähkö- ja lämmitystekniikan kunnossapitoa. Tarjoamme ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen, mutta myös ymmärryksen siitä, että koti on asukkailleen ainutlaatuinen paikka, jota on sen mukaan kohdeltava.

Valitessasi Renoan etuinasi ovat laaja kokemuksemme, työmme laatu, erikoistuminen, avaimet käteen -palvelumme, kiinteä hinta sekä markkinoiden pisimmät takuut.  Teemme työmme mahdollisimman kitkattomasti. Meillä on ammattitaito ja välineet toteuttaa remontit kotiasi kunnioittaen. Haluamme luoda työllämme kotimielenrauhaa.

Toimintatapamme

Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Arvioimme kotisi putkiston kunnon ja saat tarjouksen kiinteällä hinnalla.
Kartoitus ja tarjouspyyntö on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Maksuton
kartoitus

Kaikki alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä, joka ei sido jatkotoimenpiteisiin.

suunnitelman
esittely

Kartoituksen jälkeen saat suunnitelman remontin toteutuksesta kiinteällä kokonaishinnalla.

kodin putkisto
kuntoon

Hyväksyttyäsi tarjouksen, toteutamme remontin sovittuna ajankohtana ja etukäteen sovittuun hintaan.

kotimielen-
rauhaa

Saat uudelle putkistollesi 30 vuoden järjestelmätakuun, joka tuo kotimielenrauhaa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen.
Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus remontin aikana on meille tärkeää ja on kunnia-asia tarjota
asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen. Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme voidaksemme
kehittää palveluamme aina yhä asiakaslähtöisemmäksi.

Renoa kokemuksia – Omakotitalon putkiremontti Lappeenranta

”Naapurille tehtiin putkiremontti pinta-asennuksella. Kävin katsomassa lopputulosta ja valmis työ oli siistin näköinen. Pohdin pinta-asennuksen olevan sopiva ratkaisu myös minulle”

Lue juttu

Usein kysyttyä

Tyylikäs valkoinen putkimateriaali, huolellinen reittisuunnittelu sekä taitavat putkentaivutukset takaavat, että uusi putkistosi on luonteva ja huomaamaton osa kotisi asuintiloja. Putket asennetaan siisteinä linjoina lähelle lattian- tai katonrajaa.

Kyllä. Vähennyksen enemmäismäärä vuodessa on 2250€ /henkilö.

Suoritamme remontin alusta loppuun kotisi pintoja purkamatta, joten sinun ei tarvitse muuttaa kotoasi pois! Keskimäärin toteuttamamme omakotitalon putkiremontti kestää noin 3-5 päivää.