Skip to content

Renoa Groupin tytäryhtiöiden palvelut jatkossa yhden nimen alta

Pientalojen talotekniikan peruskorjauspalveluita tarjoavan Renoa Groupin tytäryhtiöiden palvelut yhdistyvät yhden Renoa-brändin alle.

Pientalojen talotekniikan peruskorjauspalveluita tarjoavan Renoa Groupin tytäryhtiöiden palvelut yhdistyvät yhden Renoa-brändin alle ja saavat yhdenmukaisen visuaalisen ilmeen 1.9.2021. Muutoksen tavoitteena on kuluttajakommunikoinnin selkeyttäminen ja kasvun tukeminen Pohjoismaisilla markkinoilla.

Yli 40 000 saneerauksen myötä olemme kasvaneet Suomen suurimmaksi toimijaksi pientalojen korjausrakentamisen toimialalla ja toimintamme on laajentunut kattamaan monipuolisia palveluita pientalojen taloteknisten järjestelmien kunnossapidossa. Palveluiden yhdistyminen mahdollistaa aiempaa selkeämmän kommunikoinnin kokonaisvaltaisesta kodin kunnossapidosta.

– Uudistuksen myötä haluamme tuoda entistä selkeämmin esiin, että pystymme tarjoamaan pientaloasujille saman katon alta kokonaisvaltaista taloteknistä osaamista. Käynnistimme liiketoiminnan Ruotsissa vuonna 2017 ja lähivuosien tavoitteenamme on laajentuminen Ruotsin markkinoilla. Pidemmän aikavälin tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden johtava pientalojen talotekniikan asiantuntija. Uudistus tukee myös näitä kasvutavoitteitamme, sanoo Renoa Groupin toimitusjohtaja Juha Määttä.

Renoa Groupin toiminnan keskiössä on ammattitaitoinen asennus, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä hyvä asiakaskokemus. Näistä lähtökohdista syntyi Renoan lupaus Kotimielenrauhaa. Kotimielenrauhaa tarkoittaa, että tarjoamme enemmän kuin putki-, viemäri-, sähkö- ja lämmitystekniikan kunnossapitoa. Ymmärrämme kodin merkityksen ja sen, että kotia on huollettava ja ylläpidettävä, jotta sen arvo ja merkitys säilyy. Olemme mukana tarpeen havaitsemisesta harkintavaiheeseen, itse remonttiin ja jälkihoitoon asti.

Jokaisessa toteuttamassamme saneerauksessa lähtökohtana on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen tapa toteuttaa remontti. Osaavat työntekijämme toteuttavat saneeraukset suurella ammattitaidolla, käyttämämme tuotteet ja materiaalit ovat laadukkaita ja annamme remonteillemme markkinoiden pisimmät takuun. Nämä asiat tuovat asiakkaillemme kotimielenrauhaa, Määttä summaa.

Muutoksen myötä Renoa-konserniin kuuluvien yhtiöiden nimet yhdenmukaistuvat. 1.9.2021 alkaen KotiSun Oy:n nimi on Renoa Putkipalvelut Oy, Kotisun Viemäripalvelut Oy:n nimi Renoa Viemäripalvelut Oy, Kotivo Oy:n nimi Renoa Sähköpalvelut Oy, Sundahem Sverige AB:n nimi Renoa Avloppstjänster AB ja Sundahem VVS Sverige AB:n nimi Sundahem VVS-tjänster AB. Yhtiöiden nimenmuutokset eivät vaikuta Y-tunnuksiin, osoite- tai laskutustietoihimme. Muutoksilla ei ole myöskään vaikutusta nykyisten asiakkaidemme sopimuksiin tai remonttien takuisiin.

Lue lisää meistä