Skip to content

Olemme mukana tukemassa nuorten hyväksi tehtävää työtä

Lahjoitimme tänäkin jouluna Tukikummit-säätiölle ja olemme näin mukana tukemassa nuorten hyväksi tehtävää työtä.

Me Renoalla uskomme yhteistyön voimaan, joka on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Lahjoittamalla tänäkin jouluna Tukikummit-säätiölle haluamme omalla panoksellamme olla mukana mahdollistamassa harrastuksiin osallistumisen ja tärkeiden ystävyyssuhteiden luomisen mahdollisimman monelle nuorelle.

Joka vuosi Suomessa on 65 000 nuorta vaarassa jäädä syrjään perheen vaikean taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukikummit on vuodesta 2007 lähtien kerännyt varoja taloudellisesti haastavista olosuhteista tulevien nuorten hyväksi. Avustuksilla tuetaan esimerkiksi nuorten opiskelua ja harrastuksia, ja näin tavoitteena on rakentaa parempaa ja tasavertaisempaa maailmaa kaikille nuorille.

Vuonna 2023 CaPSin ja CapManin verkoston mahdollistama joulukeräys ja sen yhteydessä järjestetty hyväntekeväisyystilaisuus tuotti 215 000 euroa, joka lahjoitettiin Tukikummit-säätiölle.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta sekä toivotamme kaikille rauhallista joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta 2024!