Skip to content

Sertifioitu omakotitalon viemärin sukitus

Me Renoalla toteutamme viemärin sukitukset markkinoiden laajimman menetelmäsertifikaatin mukaisesti. Lue lisää!

Viemärin sukitus on nopea ja asukasystävällinen tapa uudistaa kodin viemäriputkisto uutta vastaavaksi. Sukituksessa kotisi pintoja ei tarvitse purkaa ja sukitettu putki muodostaa täysin itsekantavan rakenteen. Me Renoalla toteutamme viemärin sukitukset markkinoiden laajimman Boldan In-House Lining System®- menetelmäsertifikaatin mukaisesti. Sertifikaatti tarkoittaa, että sukitusmenetelmä ja käytettävien komponenttien ominaisuudet on testattu ja arvioitu Eurofins Expert Services Oy:n toimesta.

Menetelmäsertifikaatti kattaa kaikki viemärisaneerauksessa käytettävät materiaalit ja tarvikkeet ja sertifioitu sukitusmenetelmä sopii betoni-, valurauta- ja muoviviemäreille. Boldan In-House Lining System®-menetelmäsertifikaatin mukaisesti saneeratuille putkistoille on Eurofins Expert Services Oy:n testien mukaisesti arvioitu käyttöiäksi jopa 50 vuotta.

Miksi kannattaa valita sertifioitu sukitusmenetelmä?

Eurofins-sertifikaatti osoittaa, että asiakkaanamme saat Renoalta laadukasta saneerauspalvelua ja käyttämämme materiaalit sekä työtavat vastaavat ulkopuolisen arvioimana laadunvalvonnan kriteereitä. Käytännössä sertifikaatin myöntäminen on edellyttänyt tarkkoja toimintamalleja sekä dokumentointia toimintamme jokaisella osa-alueella. Ulkoinen laadunvalvonta käsittää mm. tuotanto- ja laadunvalvontapöytäkirjat, tilat ja laitteisto, käytetyt materiaalit, poikkeamien käsittely sekä reklamaatiomenettelyt.

Laadukkaan asennuksen varmistamiseksi käymme valmiin työn kahdessa vaiheessa läpi. Sukitussaneerauksissa käytetään sarjanumeroita, joilla pystymme paikantamaan asennukset talon ja jopa viemäripisteen tarkkuudella. Tämän avulla pystymme meistä riippumattoman tuotevian sattuessa paikantamaan asennuskohteet nopeasti ja tarjoamaan apuamme asiakkaalle ripeästi. Reklamaatiotilanteet dokumentoidaan ja käsitellään tarkasti sisäisten työkalujen avulla.

Vakuutusyhtiöt huomioivat sertifikaatin myönteisellä tavalla

Meille myönnetty Eurofins-sertifikaatti toimii mahdollisissa vakuutusasioissa asiakkaan eduksi. Vahingon sattuessa asiakkaan omavastuu on pienempi ja sukitetut putket katsotaan useimpien vakuutusyhtiön näkökulmasta iältään uudempina, mikäli saneerauksen toteuttavalta yritykseltä löytyy Eurofins-sertifikaatti. Ilman sertifikaattia vakuutusyhtiö ei katso sukituksella olevan minkäänlaista vaikutusta viemäriputkien ikään tai kuntoon. Oman vakuutuksen tilanteen voi tarkistaa vakuutuskirjasta tai omalta vakuutusyhtiöltä.

Pyydä asiantuntijan arvio kotisi viemäristä

Oman talosi viemärin kunnon ja remontin tarpeen saat selville viemärin kuvauksella, jonka saat meiltä Renoalta veloituksetta.