Skip to content

Viemäriasentaja Tony kertoo, millaista on työskennellä pientalojen viemärin sukituksen parissa

Renoan viemäriasentaja Tony kertoo työstään pientalojen viemärin sukituksen parissa. Katso video tai lue artikkeli, ja hae meille töihin!

Koska sukitus on viemärin sisäpuolinen saneerausmenetelmä, eikä vaadi vanhojen putkien purkua, on työ siistimpää, kuin yleensä ajatellaan. Pölyä tai sotkua ei asennuksessa juurikaan synny ja kaikki tarvittava kulkee oman asennusauton mukana. Työmaalta ei siis tarvitse poistua päivän aikana, vaan työhön voi keskittyä rauhassa.

Tyypillinen sukitusasentajan työviikko sisältää kohteiden aikataulutusta ja suunnittelua, viemärin saneerausta ja vesikalusteiden, kuten hanojen, suihkujen ja wc-istuinten vaihtoa. Renoan sukituspalvelu on selkeästi konseptoitu kokonaisuus, johon asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä; asiakastyytyväisyytemme on 8,8/10.

Katso video: Tony kertoo, millaista on työskennellä viemäriasentajana

Tony on alunperin kouluttautunut elektroniikka-asentajaksi, eli työsuhteen alussa kokemusta sukituksesta ei entuudestaan ollut. Renoalla sukitusasentajan tehtävään koulutetaan aina, joten LVI -alan koulutus ei ole välttämätön.

Nyt jo 10 vuotta työssään viihtynyt Tony hoitaa asennuskohteet rautaisella kokemuksella ja palkkatasokin motivoi; Renoalla asentajille maksetaan kolmen kuukauden välein bonuspalkkio tehokkaasta ja laadukkaista asennustyöstä.

Kiinnostuitko?

Lähetä avoin hakemus – motivoituneille tekijöille löytyy aina töitä!

Hae meille asentajaksi