Skip to content

Armeijasta myyntityöhön – Markus löysi myynnin alalta merkityksellisen työn

Armeijasta myyntityöhön – Markus löysi merkityksellisen työn myynnistä Renoalla.

Aloitin työt Renoalla 2018 alkuvuodesta, kun olin juuri päässyt armeijasta. Armeijakaveri kannusti hakemaan tänne – sain numeron ja soitin, sovittiin tapaaminen ja siitä se sitten lähti. Mulla ei ollut aiempaa kokemusta tällaisesta myyntityöstä, mutta se kiinnosti ja halusin päästä kokeilemaan, Markus kertoo.

Markus pääsi ensimmäisestä kuukaudesta alkaen hyvin myyntityössä liikkeelle ja aloittamisessa sai tukea esimieheltä sekä muulta tiimiltä.

Kun oli muutamia kuukausia takana ja asiat oli tulleet tutuiksi, niin pääsin ihan kunnolla vauhtiin. Se oli kyllä kantava voima omaankin onnistumiseen, kun ympärillä on tosi mukava porukka määrätietoisia kavereita, Markus sanoo. 

Merkityksellinen työ on tärkeää pitkässä juoksussa

Työn merkityksellisyys on Markukselle etenkin pitkässä juoksussa todella tärkeää. Renoalla palveluntarjonnan keskiössä on se, että huolehditaan suomalaisen talokannan kunnosta ja siitä, että remontit tehdään ennakoiden. Näin vältytään vesivahinkojen ja muiden ongelmien korjaamiselta.

Lisäksi asiakkaiden tyytyväisyys ja sellainen aito kiitollisuus pitää työn mielekkäänä, Markus lisää. 

Myyntityötä harkitseville Markus neuvoo, että mikäli omaa ongelmanratkaisukykyä, on eteenpäin menevä ja päättäväinen persoona niin niillä eväillä pärjää pitkälle.

– Itsekin tulin töihin heti varusmiespalveluksen päätyttyä, joten intin päättäville sellaisia terveisiä, että kannattaa mennä avoimin mielin sellaisia asioita kohti, mitkä kiinnostaa ja rohkeasti hakemusta sisään, Markus sanoo.

Katso Renoan avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikkamme