Skip to content

Työporukka, jossa aidosti viihtyy – myyntiedustajana Renoalla

Laadukas palvelu, tyytyväiset asiakkaat ja hyvä työporukka lisäävät työn mielekkyyttä, pitkään Renoalla myyntityössä viihtynyt Joonas kertoo.

Joonas työskentelee Renoalla myyntiedustajana ja Helsingin alueen putkiremonttitiimin vetäjänä. Työuraa Renoalla on takana jo kunnioitettavat 10 vuotta. Pitkään työssä viihtymiseen on Joonaksen mukaan vaikuttanut se, että myytävä palvelu on laadukas kokonaisuus, johon asiakkaat ovat aidosti tyytyväisiä. Kannustava ja motivoitunut porukka ympärillä tekee työnteosta mielekästä.

Parasta Renoalla on tähänkin päivään asti se, että 10 vuotta talossa olleena edelleen joka päivä on mukavaa lähteä töihin, sanoo Joonas

Putkiremontti on ajankohtainen jokaisessa tietyn iän saavuttaneessa talossa, joten töitä riittää

Putkiremonttien myyntiedustajat tapaavat omakotitaloissa asuvia asiakkaita, joiden käyttövesi- tai lämpöverkkoputkisto on ylittänyt teknisen käyttöiän, mikä on noin 30–40 vuotta. Kotikäynnillä myyntiedustajat arvioivat asiakkaan kodin putkiremontin tarpeen.

Myyntityö Renoalla on suoramyyntiä, eli käymme asiakkaidemme kotona suunnittelemassa saneerauksia tulevaisuuden varalle, kertoo Joonas myyntiedustajan työstä

Suomessa talojen korjausvelka kasvaa ja putkisaneeraus on jokaisessa pientalossa ennen pitkää ajankohtainen eli tekemistä riittää. Renoalla tehdäänkin työtä sen eteen, että asiakas voi asua kotonaan huolettomasti, ilman riskiä vanhojen putkien aiheuttamista vesivahingoista. Huoleton asuminen edustaa Kotimielenrauhaa.

Asiakkaat saavat tosi hyvän kokonaisuuden meidän kauttamme. Avaimet-käteen-periaatteella saadaan putkijärjestelmät kerralla kuntoon, toteaa Joonas

Kun on vahva halu oppia, menestyväksi myyntiedustajaksi voi kehittyä ilman aiempaa kokemusta

Myyntitehtäviin hakeutuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta, sillä jokainen uusi myyntiedustaja saa läpikotaisen koulutuksen putkiremonteista ja myyntityöstä. Esihenkilöltä ja omalta tiimiltä saa aina tukea sekä käytännön vinkkejä myyntityössä menestymiseen.

Kuten kaikissa Renoan myyntitiimeissä, myös Joonaksen tiimissä on erilaisia persoonia ja jokainen saa olla rohkeasti oma itsensä. Toimivasta ryhmädynamiikasta Joonaksen tiimissä kertoo vuosittain järjestetyssä Renoa Gaalassa useamman kerran pokattu paras myyntitiimi -palkinto.

– Mun tiimissä on nuorempia ja vanhempia työkavereita. Sekä tosi kokeneita että myyntityössä vasta aloittaneita. Ei tarvitse olla hirmuinen kokemus LVI-alasta vaan me kyllä koulutamme, Joonas lupaa

Myyntiedustajan työ on liikkuvaa ja viikon aikana pääsee tapaamaan monia asiakkaita

Jokainen päivä on erilainen, mutta tyypillisesti Joonaksen työviikko sisältää tiimipalavereita sekä yhteisiä asiakaskäyntejä oman tiimin myyjien kanssa. Suurimman osan työviikostaan myyntiedustajat viettävätkin asiakkaiden luona. Osa asiakaskäynneistä hankitaan itse, mutta käyntikalenteriin varataan asiakastapaamisia myös Renoan asiakashankkijoiden toimesta.

Myyntiedustajan tehtävä on liikkuvaa sorttia, joten työ edellyttää B-ajokorttia. Mikäli uudella työntekijällä on kortti, mutta ei omaa autoa käytettävissä, se ei ole ongelma – Renoalta saa tarvittaessa työauton.

Hae myyntiedustajaksi Renoalle!

Etsimme nyt mukavia työkavereita myyntiedustajiksi ympäri Suomen. Jos sinulla on tavoitteellinen asenne työskentelyyn ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi, katso paikkakuntasi avoimet paikat ja hae!