Skip to content

Positiivisuus on voimavara, joka ei kulu käytössä

Otto on viihtynyt Renoalla jo pitkään. Lue Oton kokemuksia työskentelystä Renoalla.

Otto on yksi monista pitkän linjan renoalaisista – yhteistä työshistoriaa on takana jo 6 vuotta erilaisissa myynnin ja asiakashankinnan rooleissa. Ulospäinsuuntautunut ja supliikki mies päätyi alunperin renoalaiseksi kaverin suosittelujen kautta.

– Renoa työpaikkana on aina tuntunut siltä, että hommia riittää ja uusia tehtäviä tarjotaan tekeville tyypeille.

Oton kyvystä tarttua nohevasti uusiin haasteisiin ei ole epäilystäkään. Alkuun hän työskenteli kentällä tapahtuvassa asiakashankinnan ja myynnin työssä, siitä siirtyi myöhemmin sähkösaneerauksien myynnin pariin, sitten taloyhtiökohteiden myyntipuolelle ja eteenpäin asiakashankinnan pariin. Otolle on karttunut siis varsin kunnioitettava Renoa-CV vuosien varrella.

Nykyään Otto, joka tunnetaan myös lempinimellä “busi-nääs-mies”, työskentelee monipuolisessa asiakashankintakoordinaattorin tehtävässä.

Autan asiakashankinnassa ja sen suunnittelussa sekä toimin Tampereella Renoan call centerin tiiminvetäjänä. Lisäksi toimenkuvaani kuuluu oleellisesti asiakkaiden yhteydenottojen käsittely sekä niiden koordinointi.

Positiivisena persoonana Otto arvostaa mukavaa ja rentoa työporukkaa. Tiimin kesken onnistumisten jakaminen tuo valtavasti hyvää energiaa koko porukalle ja vie muidenkin päivää eteenpäin.

– Olen sitä mieltä, että positiivisuus on voimavara, joka ei kulu käytössä.

Rekrytoimme nyt Oton timanttiseen asiakashankinnan tiimiin Tampereelle sekä muille paikkakunnille hyviä tyyppejä! Jos sinulla on tavoitteellinen asenne työskentelyyn sekä haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi, laita hakemusta tulemaan!

Katso avoimet työpaikkamme