Skip to content

Omakotitalon sähkösaneerauksen hinta

Mistä omakotitalon sähköremontin hinta koostuu? Lue lisää artikkelistamme.

Kodin sähköjärjestelmän tekninen käyttöikä on noin 30-40 vuotta, jonka jälkeen sähköjärjestelmän kokonaisvaltaista uudistamista on syytä harkita. Sähköremontin hintaan vaikuttaa monet tekijät kuten remontin laajuus, talon yksilölliset piirteet ja uusittavien sähköpisteiden määrä. Jokaisen kodin remontti suunnitellaan yksilöllisesti, joten lopulliseen hintaan vaikuttaa myös mahdolliset asukkaiden toiveiden mukaiset lisätyöt. Koska remontin hinta on monen tekijän summa, sijoittuu hinta laajaan 10 000 – 20 000 euron hintahaarukkaan. Tarkan hinnan muodostaminen vaatii aina tutustumisen remontoitavaan kohteeseen paikan päällä.

Ennen remonttia kartoitamme kotisi sähköjärjestelmän, jonka päätteeksi saat remontille arvion toteutusaikataulusta sekä 100 prosenttisesti kiinteän kokonaishinnan. Näin voit olla varma, että remontti toteutetaan etukäteen sovittuun hintaan, ilman yllättäviä lisäkuluja.

Mistä omakotitalon sähköremontin hinta koostuu?

Omakotitalon sähkösaneerauksen hintaan vaikuttaa talon koko sekä huoneiden ja sähköpisteiden määrä. Merkittävimmin hintaan vaikuttaa kuitenkin remontin laajuus. Renoan sähkösaneerauksessa uudistamme kodin koko sähköjärjestelmän uutta vastaavaksi avaimet käteen- periaatteella sisältäen sähkökeskuksen, johdotusten sekä sähkökalusteiden, kuten pistorasioiden ja valokatkaisijoiden uusimisen. Kuitenkin jokaisen kodin sähköremontti suunnitellaan tapauskohtaisesti huomioiden alkuperäisen sähköjärjestelmän nykytila ja asiakkaan toiveet.

Sähkösaneerauksen yhteydessä asennamme nykyaikaisen sähkökeskuksen, jossa on automaattisulakkeet. Uusimme myös vanhat ja kuluneet johdotukset sekä vaihdamme maadoittamattomat pistorasiat maadoitettuihin malleihin. Usein sähkösaneerauksen yhteydessä kodin sähköjärjestelmä päivitetään vastaamaan asukkaiden tarpeita ja käyttötottumuksia. Halutessasi uusimme sähkösaneerauksen yhteydessä kodin sähköpattereita ja valaisimia. Sähköllä toimivat patterit suositellaan vaihtamaan, mikäli pattereille on kertynyt ikää yli 20 vuotta tai niissä on tummentumia. Valaisimien ollessa käyttöikänsä päässä, uusiminen on suositeltavaa turvallisuuden ja energiatehokkuuden takaamiseksi. Halutessasi voimme myös tehostaa valaistusta sisällä ja ulkona lisäämällä valaisimien määrää.

Usein vanhoissa taloissa pistorasioiden määrä ei ole riittävä kaikille nykypäivänä käytössä oleville sähkölaitteille. Sähkösaneerauksen yhteydessä voimme lisätä pistorasioiden määrää ja sijoittaa ne paikkoihin, joissa niitä tarvitset. Meiltä saat myös sähköauton latauspisteen asennettuna kotisi sähkösaneerauksen yhteydessä. Sähkösaneerauksen yhteydessä tehtävistä lisätöistä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.

Hyödynnä rahoitus ja kotitalousvähennys

Meiltä saat aina kiinteän hinnan remontillesi ja joustava, luotettavan kumppanin tarjoama rahoitus mahdollistaa remontin jokaiselle. Halutessasi autamme sinua hakemaan OP Yrityspankin tarjoamaa rahoitusta.

OP Yrityspankin rahoituksella saat kotisi remontille kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jolloin voit maksaa koko luoton pois ilman lisäkuluja. Halutessasi voit valita maksutavaksi myös sinulle sopivan erämaksun luottoehtojen mukaan. Laskun saat remontin jälkeen, ilman erillistä käsirahaa tai perustamiskuluja. Tarkemmat ehdot saat OP Yrityspankista rahoituksen hakemisen yhteydessä.

Voit myös hakea sähköremontin työn osuudesta kotitalousvähennystä. Vähennyskelpoisuudesta päättää aina verottaja.

Selvitä, mitä sähkösaneeraus maksaa sinun kodissasi varaamalla maksuton kartoitus

Meiltä Renoalta saat kotisi sähköjärjestelmän kartoituksen veloituksetta. Maksuttomalla kartoituskäynnillä kartoitamme kotisi sähköjärjestelmän kunnon ja suunnittelemme kanssasi remontin sisällön. Kartoituksen päätteeksi saat tarjouksen kotisi sähkösaneerauksesta kiinteällä hinnalla. Kartoitus ja tarjous eivät sido sinua jatkotoimenpiteisiin. 

Varaa maksuton sähkökartoitus