Skip to content

Renoa remonttien takuut – markkinoiden pisimmillä takuilla kotimielenrauhaa

Tutustu tarkemmin, millaiset takuut toteuttamillemme remonteille sekä asentamillemme ilma-vesilämpöpumpuille myönnetään.

Me Renoalla toteutamme kodin taloteknisten järjestelmien saneeraukset 15 vuoden ja yli 40 000 remontin kokemuksella. Meille on kunnia-asia tarjota asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen ja asiakkaanamme saat kotisi uudistetuille järjestelmille markkinoiden pisimmät takuut. Annamme sinulle remontin päätteeksi asianmukaiset luovutusdokumentit, jotka sisältävät takuutodistuksen, takuuehdot ja selvityksen saneerauksen sisällöstä. Laadukkaasti toteutetut remontit, niistä luovutettavat asianmukaiset dokumentit ja pitkät takuut tuovat kotimielenrauhaa vuosikymmeniksi eteenpäin sekä mahdollisissa kiinteistökaupoissa turvaa niin ostajalle kuin myyjälle.

Tutustu tarkemmin, millaiset takuut toteuttamillemme putkiremonteille, viemärin sukituksille, sähkösaneerauksille sekä asentamillemme ilma-vesilämpöpumpuille myönnetään.

Renoa putkiremontin takuu

Käytämme käyttövesi- ja lämpöverkkoremonteissa Henco-komposiittiputkia, joille myönnetään 30 vuoden järjestelmätakuu. Takuu koskee vain Renoan asentamia Henco-komposiittijärjestelmiä, joten asiakkaanamme saat kotisi uudelle putkijärjestelmälle markkinoiden pisimmän takuun. Lisäksi myönnämme putkiremonteillemme kahden vuoden asennustakuun.

Laadukkaassa Henco-komposiittiputken monikerroksisessa rakenteessa yhdistyy muovi- ja metalliputken parhaat piirteet. Metallinen runko antaa putkelle lujuuden ja muovinen sisäpinta tekee putkesta korroosiovapaan sekä hygieenisen. Kupariputkelle tyypillistä hapettumaa putken pinnalla ja liittimissä ei komposiittiputkessa esiinny ja liittimet ovat tiiviisti kiinni. Lisäksi Henco-putkella on alan korkein jatkuvan lämmön kestävyys, mikä tekee putkistosta pitkäikäisen ja luotettavan.

 

Renoa viemärisukituksen takuu

Toteuttamillemme viemärisukituksille myönnetään 20 vuoden materiaalitakuu. Renoa viemärin sukitukset toteutetaan markkinoiden laajimman Boldan In-House Lining System®- menetelmäsertifikaatin mukaisesti. Menetelmäsertifikaatin mukaisesti saneeratuille putkistoille on Eurofins Expert Services Oy:n testien mukaisesti arvioitu käyttöiäksi jopa 50 vuotta. Takuu koskee kaikkia Boldan In-House Lining System-menetelmäsertifikaattiin hyväksyttyjä viemärisaneerausmateriaaleja.

Materiaalitakuun lisäksi toteuttamillemme viemärin sukituksille myönnetään asennustakuun, joka on voimassa 10 vuotta takuu- ja järjestelmätodistuksen allekirjoituspäivämäärästä lukien. Mikäli asiakas tilaa meiltä huoltokäynnin ennen 10 vuoden takuuajan päättymistä, myönnämme uuden 10 vuoden takuuajan huoltokäynnistä alkaen.

 

Renoa sähkösaneerauksen takuu

Myönnämme toteuttamillemme sähkösaneerauksille viiden vuoden takuun työn vastaanotto- ja luovutuspöytäkirjan allekirjoituksesta lukien. Mikäli asiakas tilaa meiltä ennen takuuajan päättymistä tuolloin voimassa olevan hinnaston mukaisen huoltokäynnin, tarjoamme tämän jälkeen uuden viiden vuoden takuuajan huoltokäynnistä alkaen. Toteuttamillemme sähkösaneerauksille on siis mahdollista saada jopa 10 vuoden takuu.

 

Ilma-vesilämpöpumpun takuu

Me Renoalla asennamme laadukkaita CTC ilma-vesilämpöpumppuja. CTC:llä on vuosikymmenien tietotaito ja kokemus ilma-vesilämpöpumppujen valmistamisesta. Laitteet on suunniteltu toimintavarmoiksi, helppokäyttöisiksi ja pohjoismaisiin olosuhteisiin sopiviksi.

CTC-laitteille myönnetään 3 vuoden tehdastakuu. Lisäksi laitteille on mahdollista saada takuun loppuessa ilmainen 3 vuoden lisäturva rekisteröimällä laite osoitteessa: https://ctclampo.fi/asiakaspalvelu#takuurekisterointi

Lisäksi myönnämme asentamillemme CTC ilma-vesilämpöpumppujen kompressoreille pidennetyn 10 vuoden takuun, joka koskee kompressorin valmistusvirheitä. Takuuehtona on laitteen rekisteröinti ja voimassa oleva kotivakuutus lvis-laiteturvalla.