Lämpöverkkoremontti

lämpöverkkoremontti

Toimiva lämpöverkkojärjestelmä on tärkeä osa kodin ja sen asukkaiden hyvinvointia. Kestävä lämpöverkkoputkisto kuljettaa lämpimän veden pattereihin ja tasainen sekä helposti säädeltävä huoneenlämpö hellii asukkaita. Lämpöverkkoremontti uudistaa kotisi lämmitysketjun kokonaisvaltaisesti.

Miksi lämpöverkkoremontti?

Renoan toteuttamassa lämpöverkkoremontissa uudistetaan kokonaisvaltaisesti kotisi lämpöverkon putket pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta. Laadukkaat komposiittiputket asennetaan huomaamattomasti lähelle lattian rajaa ja huolellisesti suunnitellun reitin mukaisesti.

Yhdessä putkien uusimisen kanssa vaihdamme myös kotisi lämpöpatterit nykyaikaisiin ja energiatehokkaisiin malleihin, jotka ovat helposti säädeltävissä mieltymystesi mukaisesti. Remontin valmistuttua saat kirjallisen takuu- ja järjestelmätodistuksen, joka luo kotimielenrauhaa 30 vuodeksi eteenpäin.

varaa maksuton lämpöverkkoputkien kartoitus!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen tai soita kysyäksesi lisää. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

toimintavarma lämpöverkkojärjestelmä

Toimiva lämpöverkkojärjestelmä rakentuu omakotitalon lämminvesivaraajasta siisteinä putkilinjoina aina vesikiertoisiin lämpöpattereihin asti. Suosittu valinta lämpöverkkoputkistoksi on kestäväksi ja luotettavaksi todettu komposiittiputki, jossa yhdistyy muovi- ja metalliputken parhaat piirteet. Metallinen runko antaa putkelle lujuuden ja muovinen sisäpinta tekee putkesta korroosiovapaan. Siisti ulkopinta sopii pinta-asennukseen.

Lämpöverkkoputkisto siirtää lämpimän veden pattereihin, jotka huolehtivat kodin lämmönjakelusta. Pattereista lämpö siirtyy asukkaiden iloksi jokaiseen huoneeseen. Toimivissa lämpöpattereissa saat aina lämmityksen säädöt tarkasti kohdilleen.

Kun lämmitysjärjestelmä toimii oikein, se on käytössä hiljainen, eivätkä patterit pauku. Patterit lämpenevät koko pinta-alaltaan tasaisesti ja yksikään patteri ei jää kylmäksi. Toimintavarmat lämpöverkkoputket yhdessä nykyaikaisten lämpöpattereiden kanssa kietovat sinut ja kotisi aina sopivan lämpöiseen syleilyyn vuodenajasta riippumatta.

lämpöverkkoremontin hyödyt:

  • Uusi putkisto kotiisi 2-3 päivässä
  • Voit asua kotonasi remontin ajan
  • Kotisi pintoja ei tarvitse purkaa
  • 30 vuoden järjestelmätakuu
  • Komposiittiputkisto on laadukas ja kestävä valinta
  • Taitava pinta-asennus on huomaamaton osa kotia

miksi valita renoa remonttikumppaniksi?

Autamme säilyttämään kodit asumiskelpoisina arvonsa säilyttäen sukupolvelta toiselle ja säästämään luonnonvaroja vähentämällä turhaa uudisrakentamista ja vanhan purkamista.

Tarjoamme enemmän kuin putki-, viemäri-, sähkö- ja lämmitystekniikan kunnossapitoa. Tarjoamme ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen, mutta myös ymmärryksen siitä, että koti on asukkailleen ainutlaatuinen paikka, jota on sen mukaan kohdeltava.

Valitessasi Renoan etuinasi ovat laaja kokemuksemme, työmme laatu, erikoistuminen, avaimet käteen -palvelumme, kiinteä hinta sekä markkinoiden pisimmät takuut.  Teemme työmme mahdollisimman kitkattomasti. Meillä on ammattitaito ja välineet toteuttaa remontit kotiasi kunnioittaen. Haluamme luoda työllämme kotimielenrauhaa.

Toimintatapamme

Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Arvioimme kotisi putkiston kunnon ja remontin tarpeen.
Kartoitus ja tarjouspyyntö on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Maksuton
kartoitus

Kaikki alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä, joka ei sido jatkotoimenpiteisiin.

suunnitelman
esittely

Kartoituksen jälkeen saat suunnitelman remontin toteutuksesta kiinteällä kokonaishinnalla.

Lämpöverkko
kuntoon

Hyväksyttyäsi tarjouksen, toteutamme remontin sovittuna ajankohtana ja etukäteen sovittuun hintaan.

kotimielen-
rauhaa

Saat lämpöverkkoputkistollesi 30 vuoden järjestelmätakuun, joka tuo kotimielenrauhaa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen.
Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus remontin aikana on meille tärkeää ja on kunnia-asia tarjota
asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen. Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme voidaksemme
kehittää palveluamme aina yhä asiakaslähtöisemmäksi.

Renoa kokemuksia – Omakotitalon putkiremontti Lappeenranta

”Naapurille tehtiin putkiremontti pinta-asennuksella. Kävin katsomassa lopputulosta ja valmis työ oli siistin näköinen. Pohdin pinta-asennuksen olevan sopiva ratkaisu myös minulle”

Lue juttu

usein kysyttyä

Milloin lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä?

Lämpöverkkoremontti tulee ennen pitkään ajankohtaiseksi jokaisessa kodissa, joten suositeltavaa on toteuttaa se ennakoiden ennen kuin ongelmia ilmenee. Lämpöverkkoputkien tekninen käyttöikä on materiaalista riippuen noin 40-50 vuotta, jonka jälkeen uudistaminen on tarpeenmukaista.

Saanko remontista kotitalousvähennystä?

Kyllä. Vähennyksen enemmäismäärä vuodessa on 2250€ /henkilö.

Miten pitkään joudun asumaan poissa kotoa remontin aikana?

Suoritamme remontin alusta loppuun kotisi pintoja purkamatta, joten sinun ei tarvitse muuttaa kotoasi pois! Keskimäärin toteuttamamme omakotitalon lämpöverkkojärjestelmän uudistaminen kestää noin 2-3 päivää.