Skip to content

Aku voitti omakotitaloonsa sähkösaneerauksen – Ilmoitus voitosta tuntui uskomattomalta

Remonttiarvonnan voitto oli Espoossa iloinen yllätys. Sähkösaneeraus perheen omakotitalossa tuli tarpeeseen ja lisäsi sekä turvallisuutta että mukavuutta.

Espoossa asuva Aku voitti omakotitaloonsa sähkösaneerauksen Renoan remonttiarvonnasta, josta oli mahdollisuus voittaa 10 000 € remonttirahaa putki-, viemäri- tai sähköremontin toteuttamiseen. Kun puhelu voitosta tuli, se oli suuri yllätys eikä Aku ollut uskoa sitä todeksi. Sähkösaneeraus tuli perheen kodissa tarpeeseen.  

Akun yksikerroksiseen 80-luvulla rakennettuun omakotitaloon toteutettiin voiton myötä sähkösaneeraus. Se sisältää nykyaikaisen sähkökeskuksen asennuksen, sähköjohdotuksien uusimisen pintojen sisään vanhojen tilalle sekä uudet valokatkaisijat, kiinteät valaisimet ja maadoitetut pistorasiat.  

- Työ tehtiin sovittuna aikana ja ripeästi ja ammattitaidolla, Aku kertoo.

Aku oli erityisen tyytyväinen siihen, että makuuhuoneiden pistorasiat saatiin vaihdettua turvallisempiin, maadoitettuihin malleihin, sillä lapsilla on paljon sähkölaitteita käytössä. Maadoitetut pistorasiat turvaavat sähkön käyttäjää mahdollisilta sähkölaitteiden vikaantumisilta ja niistä aiheutuvilta vaaratilanteilta.

Myös kodin valaistusta parannettiin energiaa säästävillä led-valaisimilla. Lisäksi nykyaikaiseen sähköjärjestelmään kuuluu vikavirtasuojaus, joka omalta osaltaan turvaa kotia ja sen asukkaita. Uudistettu sähköjärjestelmä tarjoaa Kotimielenrauhaa vuosikymmeniksi eteenpäin. 

Voittajan arvonta suoritettiin omakotitaloasukkaiden kesken, jotka olivat osallistuneet kilpailuun ja pyytäneet Renoalta tarjouksen putki-, viemäri tai sähköremontista 29.9.2023-31.1.2024 välisenä aikana.  

Onko sähkösaneeraus ajankohtainen sinun kodissasi?  

Renoalta saat kotisi sähköjärjestelmän kartoituksen veloituksetta ja halutessasi tarjouksen saneerauksen toteuttamisesta. Ota yhteyttä, niin varataan kartoitus sinunkin kotiisi.