Skip to content

Putkiremontti pintavetona on nopea tapa uusia kodin putkisto

Putkiremontti pintavetona on nykyaikainen tapa uusia käyttövesi- ja lämpöverkkoputket. Lue miten se tehdään ja varaa maksuton kartoitus!

Putkiremontti pintavetona eli pinta-asennuksena on nykyaikainen tapa uusia käyttövesi- ja lämpöverkkoputket, kun niiden tekninen käyttöikä lähenee loppuaan. Kun pinta-asennuksiin erikoistuneet asentajat toteuttavat omakotitalon putkiremontin laadukkaasti markkinoiden parhailla materiaaleilla, lopputulos on siisti ja pitkäikäinen.

Putkiremontti pintavetona valmistuu jo parissa päivässä

Omakotitalon putkiston uusimisessa käytetään erilaisia menetelmiä. Perinteisesti putkiremontti on toteutettu niin, että vanhojen putkien tilalle asennetaan uudet putket. Se vaatii kuitenkin purkutöitä ja seinien avaamista, jolloin putkiremontti on pitkäkestoisempi. Asukkaan kannalta perinteinen menetelmä on ikävä myös siinä mielessä, että remontin keskellä ei välttämättä pysty asumaan.

Perinteiseen menetelmään verrattuna käyttövesiputkien pinta-asennus puolestaan käy huomattavasti nopeammin. Siinä uudet putket asennetaan suoraan rakenteiden päälle niin, että uudet putket sijoitetaan tilasta riippuen kiertämään esimerkiksi huonetilojen seiniä tai kattoa. Vanhat putket poistetaan käytöstä ja jätetään paikoilleen – näin purkutöitä ei tarvita ollenkaan, ja remontti hoituu nopeasti.

Uudet putket asennetaan ammattitaidolla huomaamattomaksi osaksi kotia

Omakotitalon putkiremontti alkaa aina huolellisella suunnittelulla yhdessä asiakkaan kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman kartoituskäynnin, jonka aikana teemme arvion putkiston kunnosta ja remontin tarpeesta. Putkiremontin huolellisella suunnittelulla voimme varmistaa, että remontista on asukkaille mahdollisimman vähän vaivaa. Remontin ajan voi siis hyvin asua kotona.

Kartoituskäynnin jälkeen remontille sovitaan tarkka aikataulu, milloin asentajat tulevat tekemään putkiremontin. Pintaan asennetut putket sijoitetaan siten, että ne ovat huomaamaton osa kotia. Lisäksi siisti työnjälki lisää putkien huomaamattomuutta. Renoalla putkiremonttien pinta-asennuksia toteuttavat vain niihin erikoistuneet asentajat, jolloin työnjälki on aina huippuluokkaa.

Markkinoiden parhaat materiaalit kestävät vuosikymmeniä

Huolellisen asennustyön lisäksi materiaalivalinnoilla on iso merkitys omakotitalon putkiston kannalta. Tämän takia käytämme omakotitalon putkiremonteissa vain markkinoiden parhaita materiaaleja eli Henco-komposiittiputkea. Sillä on alan korkein paineen ja lämmön kesto, jotka vaikuttavat putken luotettavuuteen ja pitkäikäisyyteen.

Osoituksena luotettavuudesta ja pitkäikäisyydestä Henco-komposiittiputkille myönnetään Renoan asentamana 30 vuoden järjestelmätakuu. Kun kodin putkisto on uusittu laadukkailla materiaaleilla, saadaan aikaan pitkäikäinen lopputulos.

Hencon komposiittiputki sopii hyvin pinta-asennukseen myös ulkonäöllisesti: sen pinta on siisti eikä sitä tarvitse maalata. Se on erinomainen valinta myös käyttövesiputkiin siksi, että juomavesi pysyy hygieenisenä muovisen sisäpinnan ansiosta.

Tarkistuta kotisi putkiston kunto - varaa ilmainen kartoituskäynti

Jos asut 1990-luvun alussa tai sitä aikaisemmin rakennetussa omakotitalossa ja kotisi putkiston tekninen käyttöikä lähestyy loppuaan, putkiston kunto kannattaa tarkistaa ennen kuin vahinkoja pääsee syntymään.

Varaa meiltä ilmainen kartoituskäynti, jonka aikana selvitämme kotisi käyttövesi- ja lämpöverkkoputkien kunnon!