Skip to content

Omakotitalon putkiremontti Henco -komposiittiputkella

Käytämme omakotitalojen ja pienkiinteistöjen käyttövesi- ja lämpöverkkoremonteissa kestäviä, hygieenisiä ja korroosiovapaita Henco -komposiittiputkia.

Käytämme omakotitalojen ja pienkiinteistöjen käyttövesi- ja lämpöverkkoremonteissa kestäviä, hygieenisiä ja korroosiovapaita Henco -komposiittiputkia.

Putken monikerroksisessa rakenteessa yhdistyy muovi- ja metalliputken parhaat piirteet. Metallinen runko antaa putkelle lujuuden ja muovinen sisäpinta tekee putkesta korroosiovapaan sekä hygieenisen. Kupariputkelle tyypillistä hapettumaa putken pinnalla ja liittimissä ei komposiittiputkessa esiinny ja liittimet ovat tiiviisti kiinni, eivätkä vaihda väriään. Putki kestää käytössä vuosikymmeniä ja siisti ulkopinta sopii pinta-asennukseen. Renoan asentamana Hencon putkille myönnetään 30 vuoden järjestelmätakuu.

Laadukkaat materiaalit Renoan putkiasennuksissa

Laadukas putki ei yksin riitä tekemään käyttövesi- ja lämpöverkkoputkistosta luotettavaa, vaan yhtä tärkeässä roolissa ovat putkiliittimet. Hencon valmistama valkoinen putkiliitin on suunniteltu täysin Renoan asennustarpeisiin ja pinta-asennuksen estetiikkaa silmällä pitäen. Mekaanisesti paikoilleen puristetut, Henco -putkiin suunnitellut liittimet tekevät kodin putkijärjestelmästä varmasti tiiviin.

Korkea lämmönkesto lisää putkijärjestelmän turvallisuutta

Korkea lämmön- ja paineenkesto on tärkeä ominaisuus putken pitkäikäisyyden ja luotettavuuden kannalta. Siksi asennamme Renoalla vain Henco -komposiittiputkea, jolla on alan korkein jatkuvan lämmön kestävyys – 95°C. Se turvaa asiakkaidemme putkien turvallisuuden, mikäli säätö- ja varolaitteiden toimintahäiriön vuoksi veden lämpötila pääsee nousemaan yli Suomessa asetetun maksimilämpötilan.

Henco -komposiittiputken hyödyt

  • Kestävä ja laadukas valinta kotisi käyttövesi- ja lämpöverkkojärjestelmään
  • Muovinen sisäpinta on korroosiovapaa ja sen ansiosta juomavesi on hygieenistä
  • Korkea paineen- ja lämmönkesto (10bar ja 95°C)
  • Siisti valkoinen ulkopinta sopii pinta-asennukseen
  • Valkoiset putkiliittimet viimeistelevät tyylikkään lopputuloksen
  • Renoan asentamille putkille 30 vuoden järjestelmätakuu

Laadukkaat Henco -käyttövesiputket kuljettavat raikasta vettä sujuvasti ja luotettavasti aina tarpeidesi mukaan. Toimintavarmat lämpöverkkoputket siirtävät lämmön vesikiertoisiin pattereihin ja kotisi on aina miellyttävä lämmin syystalven viileillä keleillä. Henco-komposiittijärjestelmä tarjoaa kotisi putkiremonttiin parasta mahdollista laatua.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Arvioimme kotisi putkiston kunnon ja remontin tarpeen.

Varaa maksuton putkikartoitus