Skip to content

Omakotitalon putkiremontti pinta-asennuksella

Omakotitalon putkiremontti pinta-asennuksella on nopeaa ja vaivatonta. Pinta-asennuksen ansiosta kodin pintoja ei tarvitse purkaa ja voit asua kotonasi.

Omakotitalon putkiremontti pinta-asennuksella toteutettuna tuo monia etuja asukkaalle. Remontti on nopea toteuttaa ja pinta-asennuksen ansiosta kodin pintoja ei tarvitse purkaa. Vaikutukset asumiseen ovat pienet – voit asua kotonasi koko remontin ajan ja me huolehdimme, että kodin putkistoja uudistettaessa sinulla riittää tavalliseen tapaan käyttövettä ja kotisi pysyy lämpimänä.

älä tingi asumismukavuudesta putkiremontin aikana

Asumismukavuutesi säilyttämiseksi on erityisen tärkeää, että kaikki etenee sujuvasti ja sovitussa aikataulussa. Siksi asennusautoissamme on kaikki tarvittavat materiaalit valmiina, eikä asentajiemme tarvitse keskeyttää työtä hakeakseen tarvikkeita varastolta.

Uusi putkisto kotiin vain 2-3 päivässä

Keskimäärin toteuttamamme omakotitalon lämpöverkkojärjestelmän uudistaminen kestää noin 2-3 päivää ja käyttövesiremontti saman verran. Hoidamme kotisi putkiston uudistamisen ammattitaidolla suunnittelusta aina loppusiivoukseen asti. Sinulle ei koidu yllätyskuluja, vaan tarjouksessa sovittu hintamme pitää.

varmuus putkiston kunnosta joka päivä

Uudet käyttövesi- ja lämpöverkkoputket asennetaan mahdollisimman huomaamattomasti lähelle katon tai lattian rajaa ja putket liitetään yhteen järjestelmään sopivilla valkoisilla liittimillä.

Pinta-asennettu putkisto on huomaamaton osa kotia ja siisteihin putkilinjoihin ei kiinnitä huomiota. Pinnalla olevat putket tarjoavat kuitenkin suuren edun siinä mielessä, että ne ovat näkösällä ja voit olla jokainen päivä varma niiden kunnosta.

Kestävät putket vuosikymmeniksi eteenpäin

Käytämme omakotitalojen ja pienkiinteistöjen putkiremonteissa laadukasta ja kestävää Henco -komposiittiputkea. Hencon putket ovat ulkopinnaltaan siistit, joten niitä tarvitse maalata. Henco -putki on sekä sisä- että ulkopinnaltaan korroosiovapaa ja liittimet ovat tiiviisti kiinni, joten ne eivät vaihda väriään tai tihku vettä. Kupariputkelle tyypillistä hapettumaa putken pinnalla ja liittimissä ei komposiittiputkessa esiinny.

Renoan asentamana Henco -komposiittiputkille myönnetään 30 vuoden järjestelmätakuu, joka tuo pitkän turvan putkistolle vuosikymmeniksi eteenpäin.

Omakotitalon putkiremontti Renoan kanssa hoituu sujuvasti ja vaivattomasti. Osaavat putkiasennusten ammattilaisemme, avaimet käteen -palvelumme ja kiinteä hinta takaavat, että remontti ei aiheuta huolta. Ajoissa toteutettu omakotitalon putkiremontti tuo varmuuden kodin kunnosta ja kotimielenrauhaa asumiseen vuosikymmeniksi eteenpäin.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Arvioimme kotisi putkiston kunnon ja remontin tarpeen. Ajankohtaisen remonttitarpeen ilmetessä saat halutessasi tarjouksen kotisi putkiremontista.

Varaa maksuton putkikartoitus