Skip to content

Renoa kokemuksia – Paritalon sähkösaneeraus Turku

Sähkösaneeraus uudisti koko kodin sähköistyksen: jokaiseen huoneeseen asennettiin uudet sähköjohdotukset, pistorasiat ja valokatkaisijat.

Topi ja Minna Immonen asuvat Turussa 80-luvun paritalossa. Yli kolmekymmentä vuotta vanhan kodin sähköt alkoivat olla käyttöikänsä päässä, ja koska taloon oli tarkoitus tehdä muutakin remonttia, Topi ja Minna päättivät uusia samalla myös sähköt. Omakotitalojen kokonaisvaltaisiin sähkösaneerauksiin erikoistuneen Renoan edustajan yhteydenotto tuli kuin tilauksesta ja ammattitaitoiset työntekijät varmistivat onnistuneen sähkösaneerauksen.

Tärkein syy saneeraukselle oli sähköturvallisuus

– Meillä oli niin sanottua hyppysähköä. Jos otti sähkötöpselin pois seinästä, pistorasia iski kipinää. Turvallisuus oli tosiaan se ensisijainen juttu, miksi päädyttiin toteuttamaan sähkösaneeraus, sähkötukkumyyjänä työskentelevä Topi kertoo.

PIENENTYNEITÄ SÄHKÖLASKUJA

Sähkösaneeraus kattoi koko kodin sähköistyksen nykyaikaistamisen: jokaiseen huoneeseen asennettiin uudet sähköjohdotukset, pistorasiat vaihdettiin ja sähköpääkeskus uusittiin sekä pannuhuoneeseen asennettiin uusi lämmönsäädin.

– Saatiin koko paketti kuntoon. Sähkölasku on pienentynyt, koska uusi lämmönsäädin tunnistaa ulkolämpötilan ja säätää huonelämpötilaa sen mukaan. Ei ole ollut sisällä liian kuuma, Minna sanoo.

Erityistä kiitosta saa Renoan työntekijöiden ammattitaito.

– Tosi mukavia sähkäreitä, siis aivan loistavia. Huippusuoritus heiltä, oli tosi kiva tehdä yhteistyötä sähkömiesten kanssa, Topi kehuu.

TURVALLISUUTTA JA VIIHTYVYYTTÄ

Remontin myötä kodin sähköturvallisuus vastaa tämän päivän asetuksia. Myös asuinmukavuus on aivan ero tasolla entiseen verrattuna.

– Konkreettisin hyöty on totta kai se turvallisuus, mutta nyt myös lämmitys toimii ja asuinmukavuus on parantunut. Se konkreettisuus näkyy siis myös siinä, että täällä on hyvä olla, Minna kiteyttää.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi, niin saat arvion kotisi sähköjärjestelmän kunnosta ja tietoa mahdollisesta ajankohtaisesta uudistamistarpeesta.

Varaa maksuton sähkökartoitus