Skip to content

Viemärin kuvaus on perusteellinen tapa arvioida putkiston kunto

Viemärin kuvaus antaa sinulle varmuuden putkistosi kunnosta ja sinun ei tarvitse jättää asioita arvailun varaan. Varaa maksuton viemärin kartoitus nyt!

Sinä näet kodissasi asiat, jotka kertovat elämäsi tarinaa. Me autamme sinua näkemään, mitä kotisi taloteknisille järjestelmille kuuluu. Kartoitamme kotisi viemäriputkiston erikoiskameran avulla. Viemärin kuvaus antaa sinulle varmuuden putkistosi kunnosta ja sinun ei tarvitse jättää asioita arvailun varaan.

Viemärin kuvausta voi kuvitella putkiston terveystarkastuksena. Paikallinen edustajamme saapuu kotiisi sovittuna ajankohtana, kuvaa viemärin erikoiskameralla ja tekee havaintojen perusteella arvion putkiston nykykunnosta. Ajankohtaisen kunnostustarpeen löytyessä kerromme sinulle, kuinka voimme auttaa kotisi viemärijärjestelmää toimimaan paremmin ja teemme sinulle halutessasi tarjouksen sukituksesta.

Seuraa suoraa lähetystä viemärisi sisältä

Kartoituskäynnillä emme tee viemärikuvauksesta tallenteita, jonka vuoksi haluamme aina varmistaa, että myös mahdollinen toinen kodin omistaja on paikalla seuraamassa suoraa lähetystä viemäristä.

Viemäriputken sisään lasketaan kaapelin päässä oleva kamera, joka lähettää kuvan näyttöpäätteelle. Näin pääsemme katselemaan, kuinka elämä näkyy viemärissäsi. Koska kotisi viemäripisteiden käyttöaste on hyvin erilainen, kuvaamme viemärin tyypillisesti useammasta paikasta, kuten keittiön lavuaarista, suihkun lattiakaivosta tai viemärin tarkastusluukusta. Näin saamme selkeän ja totuudenmukaisen kokonaiskuvan viemärisi kunnosta.

Kameran kuva paljastaa, mikäli putkistoon on syntynyt rakenteellisia vikoja tai alkavia tukoksia, jotka saattavat vaatia huomiotasi.

Kartoituksessa huomioidaan eri viemärimateriaalien ominaispiirteet

Betoni-, valurauta- ja muoviviemäreille on määritelty hieman toisistaan eroavat käyttöiät. Näissä eri viemäriputkimateriaaleissa on tyypillisiä haasteita, jotka huomioimme kotisi viemärijärjestelmän kartoituksessa.

Betonisesta pohjaviemäristä saattaa löytyä pihakasvien juuria, kun taas valurautaviemärin seinämiin on voinut kertyä piikkimäistä ruostekertymää. Muoviviemäreiden heikkoutena sen sijaan on lasittuminen sekä liitoksien vauriot. Näitä erilaisia viemäriputken kunnon heikkenemiseen viittaavia merkkejä arvioimme viemärikuvauksen avulla.

Viemärin kuvauksen hyödyt 

  • Viemärin kuvaus ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua mihinkään.
  • Saat varmuuden viemärisi kunnosta ja sinun ei tarvitse jättää asioita arvauksen varaan
  • Olemme kartoituskäynnillä vain sinua ja kotiasi varten. Voit kysyä edustajaltamme mitä vain viemärijärjestelmiin liittyen.
  • Sinä tunnet kotisi, me tunnemme suomalaisten kotien viemäriputkistot. Yhdessä löydämme tarpeenmukaiset ratkaisut, jotka ylläpitävät viemärisi käyttöikää.
  • Ajankohtaisen kunnostustarpeen löytyessä saat halutessasi tarjouksen sukituksesta kiinteällä hinnalla. Tarjouspyyntö ei sido sopimukseen.

Varmuus viemärin kunnosta tunnissa

Noin tunnin mittaisen kartoituskäynnin päätteeksi saat arvion viemäriputkistosi kunnosta sekä suosituksemme mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Tavoitteemme on varmistaa viemärisi toimintakunnon ja kotisi elinvoimaisuuden ylläpito, ja sen vuoksi painotamme suosituksissamme aina reagointia ajoissa.

Mikäli ajankohtainen tarve viemärin uudistamiseen löytyy, saat halutessasi tarjouksen sukituksesta kiinteällä hinnalla. Kun hyväksyt tarjouksen, pian pihaasi ajaakin reippaita työmiehiä kunnostamaan kotisi viemäriputkiston.

Ota meihin yhteyttä

Oletko huomannut kotisi viemärin toiminnassa toistuvia haasteita tai mietityttääkö viemärin kunto? Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Arvioimme kotisi putkiston kunnon ja remontin tarpeen viemärin kuvauksen avulla.