Ilma-vesilämpöpumppu

ilma-vesilämpöpumppu

Lämmitä kotiasi ilmastoystävällisesti ja säästä lämmityskuluissa vaihtamalla kotisi lämmitystekniikka ilma-vesilämpöpumppuun. Ulkoilmasta saatavalla energialla pidät kotisi mukavan lämpimänä syystalven kylmillä keleillä – samalla lämmityslaskut kevenevät eikä sinun tarvitse tinkiä asumismukavuudesta.

Miksi ilma-vesilämpöpumppu?

Renoan lämmitysremontissa kotiin asennetaan CTC ilma-vesilämpöpumppu ja varaaja, jotka hyödyntävät ulkoilmasta saatavan energian tehokkaasti kodin ja käyttöveden lämmitykseen. Laitteiden hyötysuhde on markkinoiden parhaimmistoa juuri niissä olosuhteissa, joihin me Renoalla niitä asennamme.

Kotisi yksilöllisen lämmitystarpeen huomioiminen ja laadukkaat lämmityslaitteet tarjoavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden kotisi uudeksi lämmitysjärjestelmäksi. Toimintavarma ja energiatehokas kodin lämmitys luo kotimielenrauhaa.

varaa maksuton kartoitus!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen tai soita kysyäksesi lisää. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

ctc ilma-vesilämpöpumppu

Suomessa kiinnitetään paljon huomiota lämmitysmenetelmien energiatehokkuuteen, sillä syksyn ja talven kylmillä keleillä koti kaipaa lämpöä erityisen paljon. Siksi olemme valinneet valikoimaamme toimintavarmat CTC:n ilma-vesilämpöpumput, joiden energiatehokkuus ja helppokäyttöisyys antaa asiakkaidemme nauttia tasaisesta lämmöstä ja energiansäästöistä vaivattomasti.

Renoa asentaa lämmitysremontin yhteydessä CTC EcoAir ilma-vesilämpöpumpun, joka toimii tehokkaasti ja korkealla hyötysuhteella. EcoAir on suunniteltu ja valmistettu pohjoisiin olosuhteisiin ja siksi laitteen vahvuudet ovatkin normaaleissa talvikeleissä, jolloin suurin osa vuosittaisesta energiankulutuksesta muodostuu.

Ilma-vesilämpöpumppu on nopea ja helppo asentaa ja se sopii jokaiseen omakotitalokohteeseen. Laite tarjoaa huolettoman kodin lämmityksen, sillä se ei vaadi säännöllisiä ja kalliita huoltoja.

ilma-vesilämpöpumpun hyödyt:

  • Tuottaa lämmitysenergian ulkoilmasta
  • Tasainen ja helposti säädeltävä lämmitys
  • Ei vaadi säännöllisiä ja kalliita huoltoja
  • Säästää energiankulutusta
  • Nopea ja helppo asennus
  • Ilmastoystävällinen vaihtoehto

ctc varaaja

Ilma-vesilämpöpumpun tehokkuus valuu hukkaan, mikäli varaaja on toimintateholtaan heikko. Renoa asentaa lämmitysremontin yhteydessä kodin lämpöjärjestelmään yhdistettävän CTC-varaajan, jonka avulla lämpöpumpusta saadaan maksimaalinen hyöty irti ja tuotettu lämpöenergia hyödynnetään kodin tarpeisiin tehokkaasti.

Varaajan edistyksellinen järjestelmä mahdollistaa erilaisten lämmitysmuotojen yhdistämisen helposti, mikäli haluat täydentää järjestelmää muilla energianlähteillä, kuten aurinkolämmöllä. Helppokäyttöisellä laitteella säädät kodin lämpöä mieltymyksien mukaisesti.

Lämpöverkkoveden lisäksi varaaja lämmittää myös käyttövettä. Laite on suunniteltu siten, että se lämmittää käyttövettä vain tarpeen mukaan, jonka ansiosta vesi on aina puhdasta ja bakteeritonta.

koko kodin lämmitysketju kerralla kuntoon

Mikäli kotisi on rakennettu ennen 1980-lukua ja vesikiertoinen lämmityslaitteisto on palvellut yli teknisen käyttöikänsä, ilma-vesilämpöpumpun asennuksen yhteydessä kannattaa harkita myös lämpöverkkoputkien ja pattereiden uudistusta. Näin saat halutessasi yhdellä kertaa koko kotisi lämmitysketjun kuntoon. Asiaan erikoistuneiden asentajiemme osaavissa käsissä kodin lämmitys on uudistettu täysin noin viikossa.

miksi valita renoa remonttikumppaniksi?

Autamme säilyttämään kodit asumiskelpoisina arvonsa säilyttäen sukupolvelta toiselle ja säästämään luonnonvaroja vähentämällä turhaa uudisrakentamista ja vanhan purkamista.

Tarjoamme enemmän kuin putki-, viemäri-, sähkö- ja lämmitystekniikan kunnossapitoa. Tarjoamme ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen, mutta myös ymmärryksen siitä, että koti on asukkailleen ainutlaatuinen paikka, jota on sen mukaan kohdeltava.

Valitessasi Renoan etuinasi ovat laaja kokemuksemme, työmme laatu, erikoistuminen, avaimet käteen -palvelumme, kiinteä hinta sekä markkinoiden pisimmät takuut.  Teemme työmme mahdollisimman kitkattomasti. Meillä on ammattitaito ja välineet toteuttaa remontit kotiasi kunnioittaen. Haluamme luoda työllämme kotimielenrauhaa.

Toimintatapamme

Kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Selvitämme kotisi lämmitystarpeen,
autamme valitsemaan sopivat laitteet ja saat tarjouksen kiinteällä hinnalla.
Kartoitus ja tarjouspyyntö on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Maksuton
kartoitus

Kaikki alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä, joka ei sido jatkotoimenpiteisiin.

suunnitelman
esittely

Kartoituksen jälkeen saat suunnitelman remontin toteutuksesta kiinteällä kokonaishinnalla.

kodin lämmitys
kuntoon

Hyväksyttyäsi tarjouksen, toteutamme remontin sovittuna ajankohtana ja etukäteen sovittuun hintaan.

kotimielen-
rauhaa

Uudella lämmitysjärjestelmällä säästät energiaa eikä sinun tarvitse enää jännittää lämmityslaskua.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen.
Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus remontin aikana on meille tärkeää ja on kunnia-asia tarjota
asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen. Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme voidaksemme
kehittää palveluamme aina yhä asiakaslähtöisemmäksi.

Renoa kokemuksia – Omakotitalon lämmitysremontti Kokkola

”Tämä ei luultavasti tulemaan meille loppuelämän koti. Uskon, että remontit vaikuttavat kodin arvoon ja se on helppo myydä, kun sen aika tulee.”

Lue juttu

usein kysyttyä

Kyllä. Ilma-vesilämpöpumppu toimii myös talven pakkasilla ja laite tuottaa tehokkaasti lämpöenergiaa ilmasta aina -21 pakkasasteeseen saakka. Kelin kylmetessä alle -22 pakkasasteen laite siirtyy käyttämään sähköä.

Kyllä. Vähennyksen enemmäismäärä vuodessa on 2250€ /henkilö.

Suoritamme remontin alusta loppuun kotisi pintoja purkamatta, joten sinun ei tarvitse muuttaa kotoasi pois! Keskimäärin toteuttamamme ilma-vesilämpöpumpun asennus kestää noin 1-2 päivää. Mikäli samalla uudistetaan kodin lämpöverkkoa, remontti hoituu noin viikossa.