Meille töihin – Asiakashankinta

Ensimmäinen ja tärkein asiakasrajapintamme

Hae meille asiakashankkijaksi

positiivinen ja tavoitteellinen asenne ratkaisee

Renoan asiakkaita ovat suomalaiset omakotitaloasujat, joiden kotiin tarjoamme ajankohtaisia korjausrakentamisen palveluita, kuten putki-, viemäri- ja sähkösaneerauksia. Työssäsi kartoitat asiakkaamme kiinteistön ajankohtaisia kunnossapitotarpeita ja sovit tapaamisia yrityksemme remonttiedustajien kalenteriin.

Asiakashankkijamme ovat toiminnan henkilöitä, jotka käyvät töihin aina intohimolla ja hymyssä suin. Työskentely asiakashankkijatiimissä on mukavaa ja rentoa, jossa työkaveria tsempataan onnistumaan. Menestyminen työssä ei edellytä myynti- tai asiakasneuvottelukokemusta, vaan positiivinen ja tavoitteellinen asenne ovat sitäkin tärkeämpiä. Perehdytämme sinut perusteellisesti palveluihimme.

Hae meille asiakashankkijaksi

Renoa on hyvä työpaikka myös lukujen valossa

tutkitusti Tyytyväiset asiakkaat

 • Erinomainen asiakastyytyväisyys, vuoden 2022 asiakastyytyväisyys 8,8/10
 • Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti
Hae meille asiakashankkijaksi

PAlvelut, joille riittää kysyntää

 • Yli 800 000 pientaloa kunnostusiässä Suomessa
 • Markkinoiden laadukkaimmat materiaalit, joiden avulla kiinteistöjen tulevaisuus turvataan
 • Asiakaslähtöinen ja yksilöllinen palvelu
Hae meille asiakashankkijaksi

ISO VAIKUTUS MYYNTIkäynnin onnistuMISEEN

 • Asiakkaidemme kodin kartoitus puhelimitse antaa parhaat edellytyksen myyntikäynnin onnistumiselle
 • Pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme mielikuvaan meistä
Hae meille asiakashankkijaksi

tiimin ja työyhteisön tuki onnistumisellesi

 • Kattava perehdytys työsuhteen alussa ja jatkuva esihenkilön tuki
 • Yhteisiä aktiviteetteja, tapahtumia ja tyhy-päiviä
 • Arvosana työilmapiirille 9/10
Hae meille asiakashankkijaksi

Käytössäsi tuntuvat työsuhde-edut

 • Smartumin kulttuuri-, hieronta- ja liikuntaetu käytössäsi
 • Monipuolisia henkilöstöetuja ja alennuksia
 • Kattava työterveyshuolto
Hae meille asiakashankkijaksi

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ ASIAKASHANKKIJAN TYÖSTÄ

Työssäsi kartoitat puhelimitse asiakkaamme kiinteistön ajankohtaisia kunnossapitotarpeita ja sovit tapaamisia yrityksemme remonttiedustajien kalenteriin. Tulet tavoittamaan asiakkaitamme monipuolisissa arjen hetkissä, joten siksi on tärkeää, että tykkäät jutustella ihmisten kanssa ja pystyt mukautumaan erilaisiin yllättäviinkin tilanteisiin. Avain onnistumiseen on asiakkaan mielenkiinnon herättäminen omaa persoonaasi hyödyntäen.

Saat meiltä läpikotaisen koulutuksen tuotteisiimme ja asiakashankinnan työhön. Et jää missään tilanteessa yksin, sillä esihenkilö ja muut ympärilläsi olevat tiimiläiset tukevat sinua aina.

Erinomaiseen! Työyhteisömme on todella tiivis ja kannustava, siksi meillä viihdytään mainiosti. Meillä kukaan ei istu norsunluutornissa, vaan jokaisen työpanos on yhtä tärkeä. Tämä näkyy suoraan myös työtyytyväisyyskyselymme hyvänä tuloksena.

Mukavien työkavereiden, modernien työvälineiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvän työterveyshuollon ja  joustavat työajat. Normaalitilanteessa järjestämme myös monenlaisia tapahtumia, kuten jääkiekko-, salibandy-, golf- ja frisbeegolf-turnauksia. Jokaisella tiimillä on myös omia virkistäytymishetkiä.

Vaikka moni nostaa juuri työyhteisön korkealle, useat työntekijät ovat antaneet palautetta myös siitä, että he nauttivat saadessaan tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita, joiden avulla kiinteistöjen tulevaisuus turvataan. Pääset vaikuttamaan suoraan suomalaiseen asumiseen perustavanlaatuisesti.

Suomessa palveluidemme piiriin kuuluvia kunnostustarpeessa olevia taloja on yli 800 000. Kysyntää palveluillemme on nyt ja tulevaisuudessa runsaasti ja oma asiakashankintamme varmistaa, että myyjien kalenterit ja puskurit asentajien työmaille ovat tasaiset. Asiakashankinnan työssä voit omalla aktiivisuudellasi vaikuttaa täysin itse omaan ansiotasoosi.

Hae meille asiakashankkijaksi