Meille töihin – Myynti

vaikuta suomalaiseen asumiseen perustavanlaatuisesti

Hae meille myyjäksi

ratkaisukeskeistä suoramyyntityötä LVIS-palveluiden parissa

Oletko kunnianhimoinen ja positiivisten lasien läpi maailmaa tarkkaileva? Haluaisitko työskennellä talotekniikan myyjänä kannustavan tiimin ja mukavien työkavereiden sekä asiakkaiden kanssa ja tienata hyvin? Meillä on töitä tarjolla!

Suomen johtavan talotekniikan palveluita tarjoavan yrityksen myyntiedustajana autat suomalaisia pientaloasujia tunnistamaan sähkö-, viemäri- tai putkijärjestelmän ajankohtaisen kunnostustarpeen ja varmistat näin, että kiinteistöjen elämä jatkuu vielä pitkään. Tämä jos mikä on merkityksellistä työtä.

Tule työskentelemään kanssamme ja luomaan asiakkaillemme kotimielenrauhaa. Katso avoimet työpaikkamme myynnin tehtävissä tai jätä avoin hakemuksesi!

Hae meille myyjäksi

Renoa on hyvä työpaikka myös lukujen valossa

tutkitusti Tyytyväiset asiakkaat

 • Erinomainen asiakastyytyväisyys, vuoden 2022 asiakastyytyväisyys 8,8/10
 • Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti
Hae meille myyjäksi

PAlvelut, joille riittää kysyntää

 • Yli 800 000 pientaloa kunnostusiässä Suomessa
 • Markkinoiden laadukkaimmat materiaalit, joiden avulla kiinteistöjen tulevaisuus turvataan
 • Asiakaslähtöinen ja yksilöllinen palvelu
Hae meille myyjäksi

Täydennämme kalenterisi asiakaskäynneillä

 • Oma asiakashankintatiimimme huolehtii, että pääset laadukkaille asiakaskäynneille
 • Pääset myös sopimaan osan käynneistä itse
Hae meille myyjäksi

tiimin ja työyhteisön tuki onnistumisellesi

 • Kattava perehdytys työsuhteen alussa ja jatkuva esihenkilön tuki
 • Yhteisiä aktiviteetteja, tapahtumia ja tyhy-päiviä
 • Arvosana työilmapiirille 9/10
Hae meille myyjäksi

Käytössäsi tuntuvat työsuhde-edut

 • Smartumin kulttuuri-, hieronta- ja liikuntaetu käytössäsi
 • Monipuolisia henkilöstöetuja ja alennuksia
 • Tarvittaessa saat meiltä työauton käyttöösi
Hae meille myyjäksi

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ MYYNTITYÖSTÄ

Vietät suurimman osan työpäivistäsi asiakkaidemme luona. Siksi on tärkeää, että viihdyt ihmisten seurassa ja pystyt mukautumaan erilaisiin tilanteisiin. Hankit itse osan asiakaskäynneistäsi, mutta saat kalenteriisi tapaamisia myös osaavien asiakashankkijoidemme toimesta.

Työsi on liikkuvaa sorttia, joten toivottavasti viihdyt myös auton ratissa. Jos sinulla ei ole käytössäsi omaa autoa, se ei ole ongelma – tarjoamme tarvittaessa työauton käyttöösi. Myyntityötä helpottavat entisestään hyvät työskentelyvälineet ja toimivat järjestelmät.

Saat meiltä läpikotaisen koulutuksen tuotteisiimme ja myyntityöhön. Et jää missään tilanteessa yksin, sillä esihenkilö ja muut ympärilläsi olevat tiimiläiset tukevat sinua aina.

Erinomaiseen! Työyhteisömme on todella tiivis ja kannustava, siksi meillä viihdytään mainiosti. Meillä kukaan ei istu norsunluutornissa, vaan jokaisen työpanos on yhtä tärkeä. Tämä näkyy suoraan myös työtyytyväisyyskyselymme hyvänä tuloksena.

Mukavien työkavereiden, modernien työvälineiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvän työterveyshuollon ja  joustavat työajat. Normaalitilanteessa järjestämme myös monenlaisia tapahtumia, kuten jääkiekko-, salibandy-, golf- ja frisbeegolf-turnauksia. Jokaisella tiimillä on myös omia virkistäytymishetkiä.

Vaikka moni nostaa juuri työyhteisön korkealle, useat työntekijät ovat antaneet palautetta myös siitä, että he nauttivat saadessaan myydä laadukkaita tuotteita, joiden avulla kiinteistöjen tulevaisuus turvataan. Pääset vaikuttamaan suoraan suomalaiseen asumiseen perustavanlaatuisesti.

Suomessa palveluidemme piiriin kuuluvia kunnostustarpeessa olevia taloja on yli 800 000. Kysyntää paveluillemme on runsaasti ja voit vaikuttaa omalla aktiivisuudellasi siihen, kuinka paljon tienaat.

Hae meille myyjäksi
Renoa edustaja Markus

Aika Libanonissa vahvisti entisestään ajatustani siitä, että suomalaiset pärjäävät missä tahansa.

Markus Malinen

Nykyään Renoan myyntipäällikkönä Pääkaupunkiseudulla