Palvelut rivitaloyhtiöille

palvelut rivitaloyhtiöille

Suuri osa suomalaisista rivitaloista on rakennettu 70–80-luvulla ja taloteknisten järjestelmien ikääntyessä yhtiöt tarvitsevat asiantuntevaa kumppania kiinteistön kunnossapitoon. Siinä tarpeessa me autamme – Renoalta palvelut rivitaloyhtiöille luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja aina kiinteällä hinnalla. Toteutamme rivitalojen putki-, viemäri-, lämmitys- ja sähkösaneeraukset mutkattomasti, luoden kotimielenrauhaa myös taloyhtiöasumiseen.

mutkatonta rivitalon kunnossapitoa

Renoan palvelut rivitaloyhtiöille perustuu koko hankkeen ajankäytön ja kustannuksien järkevöittämiseen. Meiltä saat täysin läpinäkyvää ja mutkatonta palvelua helposti ymmärrettävällä tavalla. Saatamme taloyhtiön remontin alusta loppuun sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Asiantuntevan henkilökuntamme ja 15 vuoden sekä 40 000 pientaloihin toteutetun remontin kokemuksella onnistunut lopputulos on taattu.

toimintatapamme

Työskentelemme asiakaslähtöisesti aina suunnittelusta toteutukseen asti ja viestimme projektin
eri välivaiheista läpinäkyvästi taloyhtiön asukkaille. Näin etenee rivitaloyhtiön remontti mutkattomasti Renoan tahtiin.

tarpeiden
kartoitus

Asiantuntijamme tutustuvat taloyhtiöön ja kartoittavat korjaustarpeet huolellisesti. Sen pohjalta muodostetaan tarjous, joka esitellään infotilaisuudessa.

kiinteä
sopimushinta

Tarjouksen pohjalta teemme sopimuksen kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaiken suunnittelusta toteutukseen.

hankkeen
valmistelu

Hoidamme kaikki saneerauksen edellyttämät hankevalmistelut taloyhtiön puolesta: suunnitelmat, dokumentit ja rakennuslupaprosessin.

tehokas
asennus

Hoidamme asennuksen tehokkaasti ja huomioimme osakkaiden asumismukavuuden. Viestimme läpinäkyvästi kaikissa remontin vaiheissa.

kotimielen-
rauhaa

Projektin valmistuttua luovutamme taloyhtiölle takuutodistukset ja dokumentit tehdystä työstä. Kunnostettu kiinteistö luo kotimielenrauhaa.

Ota meihin yhteyttä!

Oletko taloyhtiöhallituksen jäsen, isännöitsijä tai asukas? Voit ottaa meihin yhteyttä kaikkiin taloyhtiön kunnossapitoon liittyvissä asioissa. Annamme vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja autamme suunnittelemaan kestävää tulevaisuutta kiinteistöllesi.