Renoa Group Oy | Remonttikumppani | Saneeraus

Renoa tuo kotimielenrauhaa suomalaisiin koteihin 

Me olemme Renoa! Selkiyttääksemme palvelutarjontaamme yhdistimme kaikki palvelumme saman nimen alle syksyllä 2021. Ennen palvelimme asiakkaitamme remonttitarpeissa nimillä Kotisun, Kotisun Viemäripalvelut, Kotivo ja Renoa Talotekniikka – nyt olemme yksi yhteinen Renoa.

Renoa Group on omakotitalojen ja pienkiinteistöjen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti erilaisissa kunnossapitoremonttien tarpeissa. Erikoisosaamistamme ovat putkiremontit, viemäreiden sukitus, sähkösaneeraukset ja ilma-vesilämpöpumput. Työllistämme yli 300 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. 

Olemme kasvaneet suomalaisissa kodeissa jo 15 vuoden ja 40 000 remontin ajan. Se on asettanut riman korkealle remontin laatua ja varmuutta arvostavien ihmisten silmissä. Laajan kokemuksemme, erikoisosaamisemme, monipuolisten palveluratkaisuidemme ja laadukkaiden tuotteiden ansiosta pystymme tarjoamaan saman katon alta kokonaisvaltaista taloteknistä osaamista. 

Arvojamme ovat 

  • Rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa
  • Vastuullisuus
  • Yhdessä tekemisen voima
  • Rohkeus uudistua

Panostamalla arvoihimme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen, vaivattomasti ja aidosti hyvällä hinta-laatusuhteella. Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus remontin aikana on meille tärkeää ja on kunnia-asia tarjota asiantuntijuuttamme myös remontin jälkeen

Onnistuneet talotekniikkaremontit saavat alkunsa Renoan omasta jokapäiväisestä toiminnasta. Renoan pääomistajina toimii CapManin hallinnoimat rahastot.

Tunnusluvut

44 milj. €

Liikevaihto

yli 40 000

Remontoitua kotia

yli 300

henkilöstön määrä

15

vuotta