Rahoitusmahdollisuudet ja kotitalousvähennys

Renoa remontin rahoitusmahdollisuus omakotitalo

joustava rahoitus remontillesi

Meiltä saat aina kiinteän hinnan remontillesi ja joustava, luotettavan kumppanin tarjoama rahoitus mahdollistaa remontin jokaiselle. Halutessasi autamme sinua hakemaan OP Yrityspankin tarjoamaa rahoitusta.

OP Yrityspankin rahoituksella saat kotisi remontille kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jolloin voit maksaa koko luoton pois ilman lisäkuluja. Halutessasi voit valita maksutavaksi myös sinulle sopivan erämaksun luottoehtojen mukaan. Laskun saat remontin jälkeen, ilman erillistä käsirahaa tai perustamiskuluja. Tarkemmat ehdot saat OP Yrityspankista rahoituksen hakemisen yhteydessä.

Voit hakea OP Yrityspankin rahoitusta palvelukohtaisista linkeistä:

Rahoitushakemus putkiremontti

Rahoitushakemus viemärin sukitus

Rahoitushakemus sähkösaneeraus

rahoituksen edut

  • Lasku vasta remontin jälkeen
  • Maksa lasku kerralla ilman korkoja tai joustavissa erissä
  • Ei käsirahaa
  • Ei perustamiskuluja

Pyydä tarjous!

Varaa aika pyydä tarjous tai soita kysyäksesi lisää. Teemme aina yksilöllisen, kiinteähintaisen tarjouksen.

hyödynnä kotitalousvähennys

Kun ostat remontin kotiisi tai vapaa-ajanasunnolle voit vähentää osan kuluista kotitalousvähennyksenä verotuksessasi. Vuonna 2024 kotitalousvähennys on 40% työn osuudesta, maksimissaan 2 250 euroa/henkilö/vuosi ja omavastuu 100 euroa vuodessa henkilöltä. Kotitalousvähennyksen voit hyödyntää joko veronpalautuksina tai pienentämällä veroprosenttia loppuvuodeksi.

Kotitalousvähennystä tulee hakea itse ja verottaja päättää aina hakijan kotitalousvähennysoikeudesta. Meiltä saat luonnollisesti kotitalousvähennyksen hakemista varten tarvittavan erittelyn remontistasi.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta.

Ota meihin yhteyttä!

Varaa maksuton kartoitus tai kysy lisää palveluistamme. Kartoituskäynnillä selvitämme kotisi putki- viemäri-, lämmitys- tai sähköjärjestelmän nykykunnon ja uudistamistarpeen, josta saat halutessasi tarjouksen kiinteällä hinnalla. Kartoituskäynti on aina maksuton eikä velvoita sinua sopimukseen.