Salgrom Hex

Suomen turvallisin sähkökaappi

ja suoja kotiisi.

yhteistyÖLLÄ ENTISTÄ varmempi OMAKOTITALOn SÄHKÖSANEERAUS

Jo vuosia asiakkaidemme sähköjä ja paloturvallisuushaasteita ratkoneena kokonaisvaltaisena toimijana, me Renoalla halusimme ottaa askeleen kohti entistä turvatumpaa suomalaisia asumista. Tätä päämäärää varten meille oli tärkeää löytää kotimainen kumppani, joka jakaisi kanssamme saman intohimon ja ydinajatuksen: paloturvallisuus kuuluu kaikille. Yhdessä Salgrom Oy:n kanssa olemme vakuuttuneita, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa Suomen parasta paloturvallisuusteknologiaa sekä entistä turvatumpia sähkösaneerauksia.

Salgrom on suomalainen paloturvallisuuden ja sammutusteknologian edelläkävijä, joka yhdessä tutkimuslaitosten, viranomaisten sekä teknologiakumppanien avulla kehittää alalle uudenlaisia oivalluksia siitä, miten paloturvallisuushaasteet voidaan ratkaista turvallisesti, tarkasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti – ympäristöä unohtamatta. Salgromin asiakkaita ovat alansa johtavat yritykset Suomessa ja ulkomailla ja heidän tuoteperheeseen kuuluu viisi päätuotetta.

Haluaisitko tietää lisää sähkösaneerauksesta ja Salgrom Hexin asennuksesta sinun omakotitaloosi? Varaa aika maksuttomaan sähkökartoitukseen. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

SALGROM HEX™ – kotisi PIENI JA TEHOKAS palosammutinyksikkö

Salgrom Hex™ on itsenäinen palonsammutusyksikkö, joka asennetaan sähköpääkeskuksen asennuksen yhteydessä kiinteästi sähkökaapin sisälle. Salgrom Hexin älykäs teknologia tarkkailee ympäristön lämpötilaa tuottaen kaliumkarbonaatti- ja typpipohjaisia kondensoituneita aerosoleja paloalueelle sekunneissa mikäli yksikkö havaitsee lämpötilan saavuttavan 170°C tai jos liekki koskettaa lämpöherkkää johtoa.

Salgrom Hex™ toimintaikä olosuhteista riippuen on 10-20 vuotta ja tuote on käytönnössä huoltovapaa. Valmistajan suositus on 1–2 vuoden välein tarkistaa, ettei purkaantumisaukkoihin ole kerääntynyt likaa tai pölyä tukkien purkaantumisaukot.

KOTIMIELENRAUHAA JA MONTA MUUTA HYÖTYÄ RENOA-SALGROM HEX -sähköasennuksella!

Suunnitteltu ammattimaiselle paloturvallisuudelle, nyt myös saatavilla sinunkin kotiisi

Soveltuu täysin sähkölaitepalojen ja sähkövirrasta johtuvien palojen suojaamiseen

Kustannustehokas ratkaisu omakotitalon paloturvallisuuden varmistamiseksi

10-20 käyttöikä takaa huoletonta asumista pitkälle tulevaisuuteen

varaa maksuton sähköjärjestelmän kartoitus!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen tai soita kysyäksesi lisää. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

Ota meihin yhteyttä!

Varaa maksuton kartoitus tai kysy lisää palveluistamme. Kartoituskäynnillä selvitämme kotisi putki- viemäri-, lämmitys- tai sähköjärjestelmän nykykunnon ja uudistamistarpeen, josta saat halutessasi tarjouksen kiinteällä hinnalla. Kartoituskäynti on aina maksuton eikä velvoita sinua sopimukseen.