Skip to content

Millaista yrityksessänne on työskennellä?

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme ja haluamme panostaa työntekijöidemme viihtyvyyteen, hyvinvointiin ja osaamiseen. Kaikkia työntekijöitämme yhdistää korkea työmoraali sekä halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Työntekijämme saavat kattavan perehdytyksen työhönsä sekä jatkuvan tiimin ja esihenkilön tuen.

Meillä pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa, jotka parantavat asiakkaidemme kotien elinkaarta, turvallisuutta ja asumisviihtyvyyttä. Iso osa renoalaisista viettää suurimman osan työpäivistään asiakkaidemme kotona. Työntekijöidemme palvelualttius korostuu, sillä meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat aina yksilöllistä palvelua.

Toimintaamme ohjaavat rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima sekä rohkeus uudistua. Nämä ovat yrityksemme arvot, joihin jokainen työntekijämme on sitoutunut.

Myyjän työ Renoalla

Jokainen myyjä saa työt aloittaessaan kattavan koulutuksen toimenkuvaansa. Koulutukseen kuuluu myyntikoulutusta, asennusteknistä kouluttamista sekä perehtymistä toimintatapoihimme. Vastuullinen ja rehellinen toimintatapa ovat meille tärkeitä arvoja, joita korostamme perehdytyksessä. Jokainen myyjämme sitoutuu työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä toimimaan kaikissa asiakaskohtaamisissa eettisten ohjeidemme mukaisesti.

Myyjillämme on työsuhteen alussa kolmen kuukauden mittainen perehdytysjakso. Tältä ajalta maksamme kiinteää perehdytysajan palkkaa sekä tulosperusteisia provisioita. Perehdytysjakson jälkeen palkkaus perustuu provisioihin ja bonuksiin.

Asentajan työ Renoalla

Sähköasentajamme ovat koulutettuja sähköalan ammattilaisia ja LVI-asentajiltamme vaadimme aiempaa kokemusta putkitöistä. Perehdytämme jokaisen työntekijämme kattavasti työsuhteen alussa asennusmenetelmäämme ja toimintatapoihimme. Me tarjoamme sähkö- ja LVI-asennuksen ammattilaisille laadukkaat tuotteet ja merkityksellisen työn suomalaisten kotien kunnossapidon parissa.

Asentajillamme on kannustavan palkkamallin, johon sisältyy työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan lisäksi bonusmalli.