‹ Kaikki artikkelit

Omakotitalon viemärin sukituksen hinta

kuinka paljon maksaa viemärin sukitus

Viemäriremontin hintaan vaikuttaa monet tekijät kuten viemäriputkiston rakenne ja materiaali, remontin laajuus, talon yksilölliset piirteet sekä remonttimenetelmä. Sukitus on nopea, asukasystävällinen ja myös kustannustehokas tapa saneerata kodin viemärit. Jotta viemäriremontti voidaan toteuttaa sukittamalla on alkuperäisen putkiston kuitenkin oltava riittävän hyvässä kunnossa. Jokaisen kodin remontti suunnitellaan yksilöllisesti, joten lopulliseen hintaan vaikuttaa myös mahdolliset asukkaiden toiveiden mukaiset lisätyöt kuten vesikalusteiden uusiminen. Ennen saneerausta selvitämme viemärin kuvauksella kotisi viemärijärjestelmän rakenteen ja varmistamme, onko alkuperäinen putkisto riittävän hyvässä kunnossa, jotta se voidaan uudistaa sukittamalla.

Koska viemäriremontin hinta on monen tekijän summa, sijoittuu viemärin sukituksen hinta laajaan 12 000 – 25 000 euron hintahaarukkaan. Tarkan hinnan muodostaminen vaatii aina tutustumisen remontoitavaan kohteeseen paikan päällä. Kartoituksen päätteeksi saat arvion toteutusaikataulusta sekä 100 prosenttisesti kiinteän kokonaishinnan. Näin voit olla varma, että remontti toteutetaan etukäteen sovittuun hintaan, ilman yllättäviä lisäkuluja. Meiltä Renoalta saat kartoituksen aina täysin maksutta, eikä kartoitus tai tarjous sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Mistä omakotitalon viemäriremontin hinta koostuu?

Viemäriputkiston ja kodin ominaisuudet

Toisin kuin yleisesti luullaan, talon pinta-alalla tai sukitettavien putkien pituudella ei ole suurta merkitystä hinnan muodostumisessa. Sen sijaan remontin hintaan vaikuttaa vesipisteiden, kuten lattiakaivojen, wc-istuimien, tuuletusputkien ja pesualtaiden määrä. Lisäksi hintaan vaikuttaa viemärin rakenne ja putkistossa olevien haarojen määrä. Mikäli saneerattavia vesipisteitä on paljon ja viemärin rakenne on monihaarainen, vaikuttavat ne työn laajuuteen ja näin ollen myös hintaan. Ennen sukitustyön aloittamista alkuperäiselle putkistolle tehdään sen materiaalista riippuen erilaiset alkuvalmistelut, joten myös alkuperäisen putkiston materiaali vaikuttaa sukituksen hintaan.

Remontin laajuus

Useimmiten kodin viemärijärjestelmä saneerataan kokonaisuudessaan avaimet käteen-periaatteella sisältäen talon kaikkien viemärilinjojen ja pohjaviemärin sukituksen sekä lattiakaivojen saneerauksen. Kuitenkin jokaisen kohteen remontti suunnitellaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Viemäriremontin yhteydessä on hyvä tilaisuus päivittää myös kodin vesikalusteita, kuten hanoja, wc-istuimia, pesualtaita, allaskaappeja ja hajulukkoja. Voit valita mieleisesi mallit hana- ja vesikalusteoppaastamme ja asentajamme asentavat uudet kalusteet kotiisi sukituksen yhteydessä ja kuljettavat vanhat kalusteet pois asianmukaisesti kierrätettäväksi. Sukituksen yhteydessä tehtävistä lisätöistä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.

Menetelmä ja materiaalit

Myös viemärisaneerausmenetelmä vaikuttaa hintaan merkittävästi. Viemäriputkiston tekninen käyttöikä on 25-50 vuotta materiaalista riippuen. Viemäriremontti tulee ajankohtaiseksi jokaisessa omakotitalossa, joten remontin suunnitteluun on suositeltavaa ryhtyä ennakoiden, ennen mahdollisten vahinkojen syntymistä. Mikäli vahinko pääsee syntymään, on edessä mittavampi rakenteiden purkua vaativa remontti, jolloin sekä remontin kesto että hinta voivat nousta moninkertaiseksi sukitukseen verrattuna.

Renoa viemärin sukitukset toteutetaan markkinoiden laajimman Boldan In-House Lining System®- menetelmäsertifikaatin mukaisesti. Menetelmäsertifikaatti kattaa kaikki viemärisaneerauksessa käytettävät materiaalit ja tarvikkeet. Materiaalit on testattu yhteensopiviksi ja koko järjestelmä tiiviiksi myös haaraliitosten ja lattiakaivojen sekä niiden liitosten osalta. Menetelmäsertifikaatin mukaisesti saneeratuille putkistoille on Eurofins Expert Services Oy:n testien mukaisesti arvioitu käyttöiäksi jopa 50 vuotta. Sertifioitu sukitussaneeraus takaa sukituksen laadun, sillä sertifikaatin myöntäminen edellyttää, että menetelmä on testattu ja se täyttää ulkopuolisen laadunvalvonnan kriteerit.

Hyödynnä joustava rahoitus ja kotitalousvähennys

Meiltä saat aina kiinteän hinnan remontillesi ja joustava, luotettavan kumppanin tarjoama rahoitus mahdollistaa remontin jokaiselle. Halutessasi autamme sinua hakemaan OP Yrityspankin tarjoamaa rahoitusta.

OP Yrityspankin rahoituksella saat kotisi remontille kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jolloin voit maksaa koko luoton pois ilman lisäkuluja. Halutessasi voit valita maksutavaksi myös sinulle sopivan erämaksun luottoehtojen mukaan. Laskun saat remontin jälkeen, ilman erillistä käsirahaa tai perustamiskuluja. Tarkemmat ehdot saat OP Yrityspankista rahoituksen hakemisen yhteydessä. Voit myös hakea remontin työn osuudesta kotitalousvähennystä. Vähennyskelpoisuudesta päättää aina verottaja.

Selvitä, mitä viemärin sukitus maksaa sinun kodissasi varaamalla maksuton viemärin kuvaus

Viemärin kuvauksella tarkistamme, voiko putkiston saneerauksen toteuttaa sukittamalla ja selvitämme viemäriputkiston rakenteen. Halutessasi saat tarjouksen viemärin sukituksesta kiinteällä hinnalla. Viemärin kuvaus ja tarjous eivät sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Varaa maksuton viemärikuvaus