Skip to content

Mika kertoo työstään pientalojen putkiasentajana

Putkiasentajana pientalokohteissa pääsee työskentelemään itsenäisesti, kehittämään ongelmanratkaisukykyä ja organisointitaitoja.  

Renoan putkiasentajalla Mikalla on pitkä alan kokemus suurtalokohteista, mutta vaihdos pientalokohteisiin oli mieluinen, sillä viikoittain vaihtuva asennuskohde tuo monipuolisuutta työhön. Omakotitalojen putkisaneerauksessa pääsee tutustumaan lähietäisyydeltä suomalaisiin koteihin sekä niiden mukaviin asukkaisiin, joiden seurassa viihtyy kahvitauolla. Pientalokohteissa pääsee työskentelemään itsenäisesti, kehittämään ongelmanratkaisukykyä ja organisointitaitoja.  

Itse saa jonkin verran aikatauluttaa ja sopia asiakkaan kanssa, monelta aloitetaan työt, Mika kertoo. 

Laadukas palvelukokonaisuus, jonka parissa on mukava työskennellä 

Putkiasentajan työssä uudistetaan omakotitalojen käyttövesi- ja lämpöverkkojärjestelmiä selkeän palvelukokonaisuuden mukaisesti. Asiakas saa Renoalta täydellisen putkiremontin avaimet-käteen-periaatteella – putkijärjestelmän lisäksi vaihdetaan usein myös vesikalusteet, kuten hanat ja suihkut.  

Suurin osa käyttövesiremonteista on meillä pintaputkitusta, mutta vaihdetaan myös PEX-putkia suojaputkiin, Mika kertoo. 

Saneerauksen suunnittelussa huomioidaan kohteen yksilölliset tarpeet, asiakkaan toiveet sekä asentajan työn sujuvuus. 

Työkohteet on suunniteltu hyvin ja meillä on valmis kalenteri, mitä noudattaa. Aina on tiedossa, mihin mennään seuraavaksi, Mika lisää.  

Toimiva asennusauto ja laadukkaat välineet sujuvoittavat työtä 

Putkiasentajan asennusautossa kulkee mukana kaikki tarvittava, mitä omakotitalon putkisaneeraukseen tarvitaan. Näin työnteko on sujuvaa ja katkeamatonta. 

Työkalut ovat niin hyvät kuin olla voi tälle alalle ja työautosta löytyy kaikki tarvittava, Mika sanoo.  

Kannustavat bonukset, jotka ohjaavat tehokkaaseen ja laadukkaaseen työhön 

Renoan asentajien bonuspalkkajärjestelmä kannustaa hoitamaan kohteet laadukkaasti sovituissa aikatauluissa. Työmme laatua sekä asiakaspalvelualttiuttamme mitataan asiakastyytyväisyyskyselyn avulla palvelumme jokaisessa vaiheessa. Kun asentaja suoriutuu työstään tehokkaasti ja asiakastyytyväisyys pysyy korkealla, on hän oikeutettu bonukseen.  

Kiinnostuitko? 

Lähetä avoin hakemus – motivoituneille tekijöille löytyy aina töitä!

Hae meille asentajaksi