‹ Kaikki artikkelit

Omakotitalon lämmitysremontti ja Ilma-vesilämpöpumppu

ilma-vesilämpöpumppu omakotitalo

Öljyllä toimivia lämmitystapoja pyritään vähentämään merkittävästi Suomessa ja omakotitalon lämmitysremontti nyt monelle pientalon omistajalle ajankohtainen. Omakotitalon lämmitysremontti korvaa fossiilisia polttoaineita lämmönlähteenä käyttävän järjestelmän kokonaan. Tänä päivänä suosittu ratkaisu on ilma-vesilämpöpumppu sen kustannustehokkuuden, helpon ylläpidon ja nopean asennuksen ansiosta.

Näin omakotitalon lämmitysremontti uudistaa lämmityksen

Lämmitysremontin yhteydessä suositellaan uudistettavaksi energianlähteen lisäksi myös kodin lämpöpatterit, jotta ilma-vesilämpöpumpusta saadaan sen tarkoituksen mukainen hyöty irti. Mikäli vanhat lämpöpatterit ovat lämmönluovutusteholtaan heikkoja tai epäkunnossa, lämpöpumpun hyötysuhde jää heikoksi. Teknisen käyttöiän ylittäneiden lämpöverkkoputkien vaihtaminen käy vaivattomasti muun lämmitystekniikan uusimisen yhteydessä.

Tehokas ilma-vesilämpöpumppu kodin lämmitykseen

Asennamme lämmitysremontissa korkealla hyötysuhteella toimivia ja pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltuja CTC ilma-vesilämpöpumppuja. CTC ilma-vesilämpöpumppu on kasvattanut voimakkaasti suosiotaan toimintavarmuutensa ja kustannustehokkuutensa ansiosta sekä Suomessa että muualla Euroopassa.

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa hiljaisen puhaltimen kautta ulkoilmaa sisälle laitteen höyrystimeen ja höyrystimessä oleva kylmäaine muuttuu kaasuksi ja puristuu laitteen kompressorissa korkeaan lämpötilaan. Kompressorista lämpöenergia siirretään varaajassa veteen, talon lämmitysjärjestelmän ja käyttöveden hyödynnettäväksi. Näin ulkoilmasta saatu lämpöenergia muuttuu miellyttäväksi kodin lämpötilaksi ja hellivän lämpimäksi suihkuksi.

CTC ilma-vesilämpöpumput soveltuvat niin isoihin kuin pienempiinkin omakotitaloihin päälämmönlähteeksi, kunhan laitteet ovat mitoitettu vastaamaan talon lämmitystarvetta. Lämmitysratkaisuihin erikoistuneet edustajamme opastavat valitsemaan kotisi lämmitystarpeelle oikein mitoitetut laitteet.

Pattereiden vaihtaminen lisää energiatehokkuutta

Asentamamme nykyaikaiset patterit lämpenevät kauttaaltaan tasaisesti ja ne hyödyntävät ilma-vesilämpöpumpun tuottaman energian tehokkaasti eikä hukkalämpöä ei synny. Patterit ovat helposti säädeltävissä ja saat huoneen lämpötilan aina miellyttäväksi.

Kuuntelemme mielellämme toiveitasi myös mahdollisten muutosten suhteen. Halutessasi voimme lisätä pattereiden määrää, mikäli toivot lämmitystä sellaisiin tiloihin, joissa sitä ei aiemmin ole ollut – esimerkiksi kellaritilaan vähentämään liiallista kylmyyttä ja kosteutta.

Kestävät lämpöverkkoputket pitkällä takuulla

Kun omakotitalosi lämmönlähde ja sitä hyödyntävät patterit ovat kunnossa, on tärkeää huolehtia myös siitä, että lämpöverkkoputkistosi on kestävä ja kunnossa. Siitä syystä omakotitalon lämmitysremontti voi sisältää myös putkiston uudistamisen, mikäli putkien tekninen käyttöikä on ylittynyt.

Henco -komposiittiputki on korroosiovapaana ja lämmönkestävänä materiaalina ihanteellinen lämmitysjärjestelmään. Taitavana käsityönä tehty putkien pinta-asennus ei vaadi rakenteiden purkamista ja siistit putkilinjat ovat huomaamaton osa kotiasi. Lisäksi Renoan asentamille Henco -komposiittiputkille myönnetään 30 vuoden järjestelmätakuu, joka tuo pitkän turvan kotisi putkille.

Uusi lämmitysjärjestelmä kotiin alle viikossa

Ilma-vesilämpöpumppu, lämpöpatterit ja lämpöverkkoputket – siis koko kotisi lämmitysketju uudistuu avullamme vaivattomasti noin 4-6 päivässä osaavien ammattilaistemme käsissä. Kotisi pintoja ei tarvitse purkaa, joten voit asua remontin ajan kotonasi. Pääset halutessasi seuraamaan taitavien tekijöiden työtä tai voit keskittyä vain rentoutumiseen.

Ennen kuin huomaatkaan, omakotitalosi lämmitystekniikka on uudistettu saumattomaksi ja se tuottaa kodillesi parhaan lämmityshyödyn ja sinulle jopa 50 % säästön lämmityskuluissa.

Ota meihin yhteyttä

Löydetään yhdessä järkevä lämmitysratkaisu sinunkin kotiisi – kutsu edustajamme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi. Selvitämme kotisi lämmitystarpeen, autamme valitsemaan sopivat laitteet ja saat tarjouksen kiinteällä hinnalla.

Varaa maksuton kartoitus